elfnet 20.04.08, 09:28 dziewczyny czy mozna w ciazy stosowac posterisan? wczesniej uzywalam, a teraz niestety nieprzyjemne dolegliwosci wrocily...(( czy ktoras z Was stosowala ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazialive Re: co na hemoroidy? 20.04.08, 10:04 można !!!!Ja na ostatniej wizycie pytalam o ten sam problem i doktor polecil mi wlasnie Posterisan .Ale Ja narazie nie mam az tak dokuczliwych objawów.Polecił mi pic duzo wody i połozyć nacisk raczej na warzywa niż na owoce no i wszelkie ciasteczka nie wchodza w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
agasobczak Re: co na hemoroidy? 20.04.08, 15:35 Mozn ajak najbardziej a w razie pogorszenia nawet (za zaleceniem lekarza) detralex ... Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: co na hemoroidy? 20.04.08, 16:09 ja preferuję naturalne leczenie, dlatego zamiast chemii proponuję "nasiadówkę" w naparze z kory dębu lub rumianku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akun73 Re: co na hemoroidy? 20.04.08, 18:18 Aniu biec do lekarza rodzinnego a potem rady jak wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś