lila1974 11.05.08, 16:45 Czy nasze dzieciaczki mocno się zmieniły od czasu, gdy pisałyśmy o nich tutaj po raz pierwszy? Sprawdźcie i napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamareczka Re: FORUM MA JUŻ ROK 11.05.08, 23:09 dziewczyny z okazji tego naszego roczku zycze wam (nam) zebysmy miały jeszcze ....... takich jubileuszy ps. a jezeli chodzi o pędraka to: zmieniło sie duzo zaczał chodzic do przedszkola rozwiął sie umysłowo stał sie madrzejszy dorósł do roli brata .... i tak bym mogła tu jeszcze wymieniac ale ogólnie to zmienił sie i to bardzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: FORUM MA JUŻ ROK 13.05.08, 21:07 fajnie...ja tu jestem chyba od pol roku...))))) a moze by tak linijke czasowa umiescic co))))? Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: FORUM MA JUŻ ROK 14.05.08, 14:01 Rozalinda bardzo się zmieniła. Trzpiota jest jak dotąd, ale ma przebłyski odpowiedzialnosci, jest bardzo opiekuńcza, dociekliwa i chwilami całkiem rozsądna. Zaskakuje nas wnioskami dot. dokonanych obserwacji, ciągi wręcz łańcuchy pytań Dlaczego nie mają końca. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: FORUM MA JUŻ ROK 15.05.08, 10:17 dla forum 100 lat! jasne że sie zmienił,cały czas mnie zaskakuje tylko słabo rośnie i przybiera na wadzeno ale my z mężem też tacy byliśmy,oby zdrowy był! Odpowiedz Link Zgłoś