Dodaj do ulubionych

Kiedy wyprawka

30.05.08, 21:31
Jestem w 20 tygodniu ciazy i zastanawia sie kiedy najlepiej zaczac
kapletowac wyprawke dla dziecka..Kiedy najlepiej wozeczek kupic i
lozeczko ?Bardzo prosze o pilna odpowiedz bo Od niedzieli zostaje
bez neta (wracam na stale do polski ze szwecji big_grinD)na dluzszy
okressmile kiedy Ubranka i smoczki ? Prosze o rade...

Pozdrawiam wszystkie mamuski
Obserwuj wątek
    • olensia Re: Kiedy wyprawka 30.05.08, 21:55
      ja od 20 tc (odkad znam plec) zaczelam juz wszystko kupowac. Wozek lozeczko,
      wanienka itp. mam po straszej corci. A to czego jeszcze potrzebuje chce kupic
      jak najszybciej, zeby miec z glowy i zeby wszytsko juz bylo gotowe przed
      wrzesniem...
      • aniaresz Re: Kiedy wyprawka 30.05.08, 22:35
        Też jestem w 20 tyg i myślę że zacznę w lipcu kupować cokolwiek, ponieważ w czerwcu jeszcze na usg dr potwierdzi płeć dzieci. A w lipcu są wyprzedaże fajne w sklepach jeśli chodzi o ubranka, bo pewnie mebelki to nie! A remoncik pokoiku już zaczne wkrótce!
    • bazialive Re: Kiedy wyprawka 31.05.08, 07:54
      Kończę 21 tydzień !!!znam juz płec dziecka - dziewczynka.Mamy juz prawie wszystko kupione.Zostały jeszcze drobiazgi .Nie wiadomo jak gorące bedzie lato i jak będę sie czuła w 3 trymestrze.teraz jest najlepszy okres na zakupy , wybory itp.A poza tym nie chciałam żeby cały wydatek zwlaił sie na jeden miesiąc.Pozdrawiam i życze udanych zakupów.
      • agasobczak Re: Kiedy wyprawka 31.05.08, 14:03
        Hm.. a ja mysle zeby nie miec potem problemu i wszystko na glowie :0 to mozna
        powoli zaczynac i bez tej wiedzy dotyczacej plci :0 Czasem zdarzaja sie pomylki
        smile W poprzedniej ciazy mialam troche ciuszkow juz na poczatku kupionych potem
        skucesywanie dostawalam - wozke kupilismy w sierpniu bo kasy nei mielismy...
        Lozeczko jakos w lipcu dostalismy...Ech...wszystko na spokojniesmile Moja sie obyla
        bez butelek i smoczkow... i w ogole minimalistka bylam bo polowy tych
        niebezdnych akcesoriow nie mielismy smile A teraz? teaz to juz calkiem luziksmile No
        moze kupie troche niebeiskich spioszkowsmile bo mialam malo a moze ym razem bedzie
        chlopaczke???
    • uma76 Re: Kiedy wyprawka 01.06.08, 12:20
      mam rzeczy po synku smile
      W poprzedniej ciąży leżałam na patologii, więc mąż z moją siostrą wszystko
      zdążyli przygotować, mimo że synek sie pospieszył.
      Teraz zamierzam zacząć odświeżać wszystko we wrześniu, dokupiłam już parę
      ciuszków, bo nie potrafiłam się oprzeć smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka