niebieskaewka 03.09.08, 19:50 czy uzywacie? podobno bardzo ulatwiaja nauke nocnikowania... prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenas4 Re: pieluchomajtki 04.09.08, 08:04 Ja mam zamiar zacząć używać.Moja siostra stosowała je w czasie nauki nocnikowania i bardzo dobrze poszło Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 Re: pieluchomajtki 04.09.08, 15:36 A zdradźcie na czym polega ta pomoc przy nocnikowaniu? Bo ja używałam, ale tylko do kąpieli w jeziorze, morzu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: pieluchomajtki 04.09.08, 16:07 Ja je kiedys zakładałam Młodemu na noc ale jak mogą pomóc w nocnikowaniu to nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
aj-a Re: pieluchomajtki 05.09.08, 09:24 pomoc generalnie jest taka że nie trzeba rzepów odpinać i zapinać ( rzepy po kilu takich zabiegach już nie trzymają) tylko wkłada i ściąga się jak majtki, no i maluch się tak nie denerwuje jak przy zakładaniu pampka ja używałam przez chwilę na noc bo w dzień już Misio na nocnik siusia ale moim zdaniem na noc się nie nadają bo mi strasznie przeciekały Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: pieluchomajtki 05.09.08, 11:42 nie wiem jak z tym nocnikowaniem, ale odkąd Basia chodzi "obcierała" się w pachwinach od pieluch, pieluchomajtki to wykluczyły, mam wrażenie że wygodniej jej się w nich chodzi, bardzo fajne są pampersa - i w przyzwoitych cenach można kupić w makro Odpowiedz Link Zgłoś