ziena77 04.01.09, 21:30 Od jakiego momentu choroby, przeziebienia, nie wychodzicie na spacer. Jak jest sam katar to nawet zaleca sie wyjscie na powietrze. Jak jest temperatura to wrecz przeciwnie-siedzi sie w domu. A co jak jest kaszel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: spacery a choroba 05.01.09, 08:16 jeśli nie ma temperatury to na ok. 15 minut w południe można wyjść na spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: spacery a choroba 05.01.09, 14:19 ja przez pierwsze dni choroby nie wychodze, pozniej jak ninie jagorsze kaszlenie to wychodze, bo ile mozne asiedziec w domu, dobrze jak sie malec wywietrzy trpche, to tez atrakcja takli spacerek Odpowiedz Link Zgłoś
bzik83 Re: spacery a choroba 05.01.09, 15:00 my też chorzy i szkoda bo tu śnieg leży i znowu na sankach nie pojeździmy, ale ja nie będę ryzykować przy zapalniu oskrzeli ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: spacery a choroba 05.01.09, 15:52 Wiesz co, zależy jaki kaszel. Taki poinfekcykny to może trwać jeszcze kilka tygodni po chorobie ... Ja wyszłam, jak Junior jeszcze kasłał ale nie miał już gorączki i przede wszystkim - już nie był taki słaby. A i tak się bardzo zmęczył. Ale też jestem zdania, że warto malca przewietrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: spacery a choroba 05.01.09, 22:07 Aga miała najdłuższą przerwę bez spacerów - dwa tygodnie!!!! Tylko ewentualnie do auta i z auta...ale oprócz kataru była gorączka i kaszel, dzisiaj wreszcie na 20 minut wyszłyśmy....męczy się już w domu to moje żywe srebro....wcześniej spacery były dziennie i po 2 razy albo jeden długaśny. Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: spacery a choroba 06.01.09, 10:03 Jak nie ma gorączki to ja wychodzę, choć na chwilę. Jeszcze zależy od pogody. Podejscie do spacerów przy katarze, kaszlu chyba sie zmieniło bo moja mama i moja teściowa uważają, że dziecko wtedy powinno sie wygrzać i żadnych spacerów. Kiedyś, jak było ciepło, poszłam do przychodni z dzieckiem, które wprawdzie w tym momencie temperatury nie miało ale dzięki Ibumowi. Lekarka powiedziała, że dobrze jej zrobił ten spacerek do przychodni bo się dziecko przewentylowało. Odpowiedz Link Zgłoś