moniaser 17.11.03, 11:13 witam wszystkie mamusie Igorków, odezwijcie się, ciekawe czy to jest polularne imię!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deesire Igorki 17.11.03, 11:52 Witaj monia ) Mój synek co prawda nie ma na imię Igorek, ale uważam, że to bardzo ładne imię. Podobało mi się od zawsze i do tego stopnia, że gdy urodził się mój rodzony brat (miałam wtedy 6 lat) uparłam się, żeby miał na imię Igor. Stanęło na tym, że dostał tak na drugie ... i wypomina mi to do dzisiaj )) Ale nie zna się na ładnych imionach ) Igorek to śliczne imię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniaser Re: Igorki 17.11.03, 13:42 masz rację nie zna sie na ładnych imionach))) najładniejsze imię na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
szymag1 Re: IGORKI 19.11.03, 23:26 mój synek też ma na imię Igorek ale prawde mówiąc to nigdy nie mówię do niego po imieniu tylko rybko misiu grubasku koczanie tygrysku malutki itd. ale IGOREK to piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
toskasz Re: IGORKI 20.11.03, 00:04 Cześć! Ja jestem mamą 3,4 leniego Igorka. To imię podobno oznacza wojownik, zdobywca, imie to pochodzi od ludów skandynawskich. I igor taki jest i wojownik i zdobywca. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaser Re: IGORKI 20.11.03, 12:35 a wiesz że mój też!!! z ciupagi robi miecz, z wieszaka łuk, a pistolet z klocków) dlateog wychowanie bez zabawek militarnych nie wchodzi u nas w rachubę ostatnio kupiłam mu łuk po tym jak popsuł kilka moich wieszaków na ubrania )) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: IGORKI 20.11.03, 17:56 hEJ !!! Ja jestem mamą 4 miesięcznego Igorka - w domku nazywamy go Putolec ( bo ma duże putki :o)). Moja rodzinie nie podobalo sie imie Igor może dlatego , że kojarzyło im sie z imieniem rosyjskim , ale to przecież piekne staroskandynawskie imie. Interesuje go aktualnie wszystko co się kręci wokół własnej osi no i cycuś . pozdrawiam Renik Odpowiedz Link Zgłoś