basia0212 26.03.09, 13:51 mój już od trzech latek nieźle sobie radzi na rowerku- chłopak wysoki ma na kółkach 16'. teraz już planuję odczepić mu kółka dodatkowe.ciekawe czy mu taka jazda będzie wychodziła? A jak Wasze Pędraki radzą sobie na rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: Jazda na rowerze 26.03.09, 15:31 na 3 ur dostal i wtedy jeszcze slabo sobie radzil.teraz juz lepiej ale nadal na 4 kolkach. Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr Re: Jazda na rowerze 29.03.09, 18:54 Od zeszłych wakacji jeździ na 2 kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Jazda na rowerze 30.03.09, 20:50 Pomna doświadczeń ze starszą nie paliląm się do nauki Kornelki. To ona zdecydowała, że już najwyższy czas. Wsiadła i pojechala ... oczywiście na 4 kółkach ... jak mąż będzie miał wolne, a dzień będzie korzystny pogodowo, wsadzimy kija w rower i spróbujemy na dwóch skoro ma dryg. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Jazda na rowerze 31.03.09, 06:45 Darek do tej pory na czterech kółkach. Jutro dostanie rowerek na większych kołach i myślę, ze za ok miesiąc spróbujemy jeździć bez bocznych Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Jazda na rowerze 10.04.09, 22:16 Mój na razie z bocznymi kółkami, ale też, szczerze mówiąc, dopiero teraz jazda na rowerze w ogóle zaczęła go pociągać, dotąd nie bardzo chciał. Zobaczymy, jak szybko się rozkręci... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_inka Re: Jazda na rowerze 14.04.09, 15:23 Rower kupiłam wzeszłym roku na wakacje.Wika nie miała pojęcia co się z nim robi.Teraz myślałam o zakupie mniejszego bo byśleliśmy że może na 16 jest jej trudno.Parę dni temu moja mama ja zabrała na rower a ona wsiadła i pojechałam .Oczywiście na czterech kołach ale radochy ma po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
joasia401 Re: Jazda na rowerze 20.04.09, 20:50 Kacper w zeszłym roku jeździł na 4 kółkach, w tym śmiga już na 2. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: Jazda na rowerze 23.04.09, 15:03 jeździ nadal z kółkami dodatkowymi, woli zdecydowanie jeździć traktorem, a ciągle marzy mu się hulajnoga Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Jazda na rowerze 25.04.09, 22:17 Ignas od ponad roku jezdzi na dwoch kolkach, jakos niebawem po 4tych urodzinach sie nauczyl teraz przesiadl sie na wiekszy rower - kola maja 20 cali Odpowiedz Link Zgłoś