lenka240207 29.05.09, 17:23 DZIŚ ŚWIĘTUJEMY ROCZEK Z NOCNIKIEM!!!! SZYBKO MINĘŁO, ZAPOMNIAŁO A W LISTOPADZIE ZNÓW ZACZNIEMY OD JEDYNECZEK...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buns Re: ROK BEZ PIELUCHY !!!! 29.05.09, 19:11 u nas podobnie - tylko w nocy Aga nadal ma pieluszkę, bo i tak śpi niespokojnie i często się wybudza, do tego pije jeszcze pierś Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: ROK BEZ PIELUCHY !!!! 30.05.09, 20:20 A my zaczynamy Idzie ciezko bo pozno,ale sie nie martwie,jest cieplo i cale dnie poza domem.Oczywiscie kilkanascie majtek dziennie Moje starsze po roczku juz nie nosily pieluszek a Olus pozno,ale za to w innych rzeczach jest wyjatkowy;-> Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 łał 01.06.09, 07:48 Szacunek dla Was My dopiero co "odstawiliśmy". Zakładam tylko na noc. A za miesiąc od początku Odpowiedz Link Zgłoś
as-iek Re: ROK BEZ PIELUCHY !!!! 01.06.09, 15:10 Jestem pod ważeniem! Brawo dla Was! My jestesmy początkujacy w tym temacie, aż mi wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: ROK BEZ PIELUCHY !!!! 02.06.09, 15:24 Oj mi daleko do odstawienia. Pare tyg temu sie zawzięłam i chciałam działać ale Blanka się rozchorowała no i nic z tego nie wyszło. Teraz u nas nie najlepsza pogoda więc czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: ROK BEZ PIELUCHY !!!! 02.06.09, 16:11 My 1,5 m-ca bez pampersa Zakladam tylko na noc ale nie zesika sie (wstaje ok 3 razy na sisi) Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: ROK BEZ PIELUCHY !!!! 02.06.09, 17:34 Gratulacje! Nas dopiero czeka nauka nocnikowania... ciekawe jak to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka Re: ROK BEZ PIELUCHY !!!! 02.06.09, 21:14 Gratulacje! My ponad miesiąc bez pieluchy ale za to totalnie. Na noc też nie zakładam. Od początku odpieluchowywania. I od pierwszej nocy tylko dwa nocne zesiusiania. Dawid szybciej załapał że się w nocy nie sika niż w dzień nocnik. Z dziennym nocnikiem zeszło nam ze 3 dni żeby nie było wpadek. A teraz luz i jaka oszczędność No ale tak jak u Ciebie. Termin na jedynki mam na połowę listopada Odpowiedz Link Zgłoś