fajnyrobal 23.01.10, 18:29 Widzę, że wróciłaś. Sprawozdanie proszę! I czy można składać gratulacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak781 Re: Gosiak ! 02.02.10, 16:10 Witajcie!!! Jestesmy juz w domu, najgorsze juz za nami, coraz mniej boli, a w zasadzie prawie nie (mialam cc) mleko w piersiach mam Bartus urodzil sie 8.01 o 10.20 55 cm, 3790 g, 10 pkt. starszy 3 letni braciszek sie cieszy - pzyjal go bardzo fajnie. wymienili sie prezentami no i jestesmy szczesliwi! zapomnialam juz jak to bylo, ten zapach, dotyk, kontakt z malenstwem, ahhhh cudowne i pewnie ostatni raz juz... wiec lapiemy chwile ile sie da a drugie dziecko kocha sie tak samo)) tylko podejscie jest latwiejsze bo juz sie duuuzo wie! No i tak moje drogie, roboty troche jest, nie da sie ukryc, ale jak starszy idzie do przedszkola to jest ok pozdrawiamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Gosiak ! 03.02.10, 22:43 Gratulacje i niech Bartuś zdrowo się chowa Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Nieee no tak nie moze byc!!! 05.02.10, 06:02 Bez oficjalnego watku chwalacego sie??? Robal musi z Ciebie wyciagac nowiny, nieladnie A tak powaznie to gratulacje wielkie, niech Bartus rosnie zdrowo. I foty jakies daj! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Nieee no tak nie moze byc!!! 05.02.10, 19:24 Robal chwilowo niedysponowany, ale jak dojdę do siebie, to wyciagnę choćby z flakami Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: Gosiak ! 11.02.10, 19:24 no to juz sie boje tych wyciaganych flakow.... ale jak mi ich troche wyciagniecie to moze brzuch bede miala mniejszy??????? ha ha to poprosze o ten sadyzm))z rozpruwaniem i flakami Odpowiedz Link Zgłoś