sachmed 30.06.10, 22:59 już mam szybko przejrzałam i jest super w końcu będę miała co czytać w autobusie rano no i Lili w środku super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.t Re: Książka:) 30.06.10, 23:47 egzemplarz rodzicow doszedl do taty, franko tez sie melduje , obecny! ) ja juz nie moge doczekac sie swojego, a poki co zaluje ze nie bylam wczoraj na promocji -ale znow - przynajmniej franko sie pojawil Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: Książka:) 01.07.10, 10:17 mowa oczywiscie o www.mamania.pl/zapowiedzi/bobas-lubi-wybor-czyli-baby-led-weaning-nareszcie-po-polsku-premiera-w-czerwcu,10 www.edziecko.pl/edziecko/1,80348,7989265.html dziecko.onet.pl/48125,6,43,bobas_lubi_wybor_8211_blw_w_polsce,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiado Re: Książka:) 02.07.10, 00:33 Już dostałam i przeczytałam . Na razie szybko, pierwszy raz, ale na pewno jeszcze wrócę do lektury. Cieszę się, że ksiązka sie już ukazała. A zdjęcia polskich dzieciaczków cudne! Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kaspra Re: Książka:) 02.07.10, 23:32 Do nas dotarla dzisiaj! I Kasp jest, dwa razy! Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: Książka:) 09.07.10, 15:07 mamo kaspra, wlasnie o Tobie myslalam podziwiajac Twojego zarloka !! bo i do nas dzis doszla!!! Slicznych Frankow na peczki (a moj sie tez zalapal 2x ))))))))) Wspaniale sa nasze polskie BLW dzieciaczki )) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kaspra Re: Książka:) 13.07.10, 15:33 Och sliczne te Franki! A ja tylko zaluje, ze zdjecia wysylalismy zanim Kasp zagustowal w sardynkach. Bo widok Kaspra wcinajacego cala sardynke z puszki przycmiewa wszelakie banany i fasolki . A na zagryzke - truskawka . Odpowiedz Link Zgłoś