06.09.10, 13:14
Moj synek uwielbia pomidry i nic mu po nich nie jest. Najbardziej lubi dostac calego do raczki,ale ja sie troche obawiam o skorke,ze mu zostanie na zoladku i bedzie go bolec brzuszek... Niestety sparzony pomidor robi sie slizgi i malemu ucieka z raczki. Porbowalam podawac w lasterkach,ale wtedy odgryza za duze kawlki i sie dlawi.
A jak Wy podajecie pomidora? Moze macie jeszcze jakis patent?
Obserwuj wątek
    • joshima Re: Pomidor 06.09.10, 14:46
      Osobiście uważam, że przyleganie skórki z pomidora do żołądka to mit. W ogóle się tym nie przejmuję.
      • globus.histericus Re: Pomidor 06.09.10, 15:38
        Również słyszałam, że to mit i również się nie przejmuję. Poza tym Twój synek już jest dosyć duży i myślę, że nie powinno być problemu smile
    • roo-da Re: Pomidor 07.09.10, 14:57
      Ja sama nie lubie i nie jadam pomidorow ze skorka i dziecku tez nie daje. Liv dostaje pomidora w plasterkach wlasnie lub w ciwartki kroje i pestki wyciagam. Pomidorem jakos nigdy sie nie dlawila.
      • yadrall Re: Pomidor 07.09.10, 20:37
        Dla mojego wysysanie pestetk to wlasnie najlepsza zabawa-bylby nieszczesliwy gdybym mu zabrala te radoche smile
        A odgryzionym kawalkiem plasterka pomidora i owszem potrafi sie zadlawic...
        • lesiomama Re: Pomidor 08.09.10, 13:26
          mój wcina pokrojone na ćwiartki bez skóry i pestek
          dławić się nie dławi, ale czasem aż się zmarszczy jak przełknie kawałek, bo rąbie gigantyczne (ale to nie tylko z pomidorem niestety - żarłok jest nieopamiętany)
    • mojepomidory Re: Pomidor 06.01.16, 18:27
      POMIDORY - 170 ODMIAN - ZAPRASZAM PO NASIONA NA SEZON 2016!!
      Zapraszam do zakupu nasion unikalnych odmian pomidorów do sklepu internetowego:
      mojepomidory.pl/
      zamówienia telefoniczne: 533 302 905
      Oferujemy ponad 170 różnych odmian, z Rosji, Ukrainy, USA, odmian starych i zapomnianych, odmiany czarne, białe i wielokolorowe. Każdy znajdzie swój ideał pomidorowy.
      Zapraszam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka