klarci 28.09.10, 21:54 hehe, specjalistki mogą tylko zweryfikować prawidłowość wiązania, bo ja się nie znam zbytnio super. niech robią promocję, niech robią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juisy Re: chusta w "usta, usta" :) 28.09.10, 22:30 Dziś chusta występowała? Kurcze, szkoda, że nie widziałam. U nas w domu niestety / stety dziś króluję Gwiezdne Wojny Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: chusta w "usta, usta" :) 28.09.10, 22:40 zawsze można obejrzeć powtórkę Odpowiedz Link Zgłoś
globus.histericus Re: chusta w "usta, usta" :) 28.09.10, 22:52 Storczyk śliczny. Można też na vod.onet.pl. Ja tam oglądam, bo telewizora nie posiadam, a serial całkiem niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: chusta w "usta, usta" :) 28.09.10, 23:36 globus.histericus napisała: > Storczyk śliczny. możesz przybliżyć? bo ja niestety nie w temacie - więc dla mnie proszę z tłumaczeniem na polski Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: chusta w "usta, usta" :) 28.09.10, 23:39 to jest rodzaj chusty, tak? a co do serialu - osobiście wolałam pierwsze odcinki pierwszej serii. może jestem świnia , ale dzisiejszy odcinek podobał mi się z innych względów - powiedzmy edukacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
globus.histericus Re: chusta w "usta, usta" :) 29.09.10, 14:40 Tak, to storchenwiege ulli. Mam słabość do tych chust Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia obejrzalam w koncu 29.09.10, 17:17 chusty nie widzialam bo nie wytrwalam do konca odcinka... ale widzialam syna ex opiekunki mojej córy Odpowiedz Link Zgłoś