mrs.t 22.10.10, 15:10 Baby-led Weaning uwaga uwaga!! pilnie na wtorek rano potrzebne 4-5 dzieci BLW w wieku 9 miesięcy-1,5 roku do tv!! kto chętny? piszcie na babyledweaning.pl@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniczka.r Re: Dzieci do Telewizji - POTRZEBNE! 22.10.10, 17:39 ooo,fajnie by bylo,ale my tak daleko mieszkamy Odpowiedz Link Zgłoś
11buba Re: Dzieci do Telewizji - POTRZEBNE! 22.10.10, 18:02 a my mamy zapalenie ucha, więc kicha Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysekkrakow Re: Dzieci do Telewizji - POTRZEBNE! 22.10.10, 22:48 A co i kiedy będzie w telewizorni o blw? Chętnie babciom polecę, może przestaną panikować ciągle, że sie mała udławi, oko widelcem wydziabie, utopi się w kubku wody itd (dobrze że jej nie widzą jak wycinanki nożyczkami robi...) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Dzieci do Telewizji - POTRZEBNE! 24.10.10, 17:22 mogę ja, znaczy Lenka - tylko potrzebuję info ile czasu na to trzeba i o której godzinie i wogóle jakieś szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Dzieci do Telewizji - POTRZEBNE! 01.11.10, 17:37 dzięki za odzew! asiaiwona- przeprasząłam juz mailowo- Twój mail wpadł do tekiego kosmicznego spamu ze znalazlam po paru dniach.. ale... będziemy robić sesję zdjęciową. i wtedy się odezwiemy a na razie polecamy konkursso Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 morepig 03.11.10, 10:27 nie ma sprawy - i tak Lenka się rozchorowała, więc pewnie byśmy nie mogły. A maila od Ciebie żadnego nie dostałam... Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: morepig 03.11.10, 22:48 szit.. nawet mam go w wyslanych ale sobie daruję ponowną wysyłkę Odpowiedz Link Zgłoś