Dodaj do ulubionych

Przekąski "w terenie"

29.10.10, 00:31
No właśnie - co zabieracie ze sobą na dłuższy spacer. U nas były chrupki kukurydziane, ale forum mnie nawróciło i teraz raczej wafle ryżowe, jakaś bułka, ostatnio kupiłam batoniki musli z Niemiec. Co jeszcze można dać do ręki 14-mies., żeby cały się nie wypaprał, a nie był głodny?
Obserwuj wątek
    • baszi Re: Przekąski "w terenie" 29.10.10, 08:42
      jabluszko, luib kawalki jabluszka ja zawsze mam w puideleczku, kanapke dzielona na 4 z minimalna iloscia maselka i serem zoltym raczej sie tym nie wybrudzi, chrupki chlebek - moje dziecie uwielbia
    • semi-dolce Re: Przekąski "w terenie" 29.10.10, 08:43
      Ja zabieram głównie portfel smile
    • misior_biorn Re: Przekąski "w terenie" 29.10.10, 09:13
      Ja kupuje paluszki z sezamem albo razowe (w dziale dietetycznym). Wafle ryzowe tez. Ostatnio kupilam tez cos co sie nazywa "suchary beskidzkie" bodajze, takie krakersy pelnoziarniste.
      Poza tym rodzynki (najzwyklejsze z LIDLa maja w opisie, ze niekonserwowane siarka), chce tez dawac inne suszone owoce, ale ciezko kupic takie wlasnie bez siarki.

W domu synek ostatnio pasjami zjada pistacje, na spacer w sumie tez moznaby je wziac.
      • mrs.t Re: Przekąski "w terenie" 29.10.10, 11:05
        • misior_biorn Re: Przekąski "w terenie" 29.10.10, 11:58
          No nie powiem, przy pierwszym troche drzalam smile ale nie bylo zmiluj, jak zobaczyl, ze my jemy. Zeby ma wszystkie juz chyba, krokodyl jeden smile
    • rubralka Re: Przekąski "w terenie" 29.10.10, 14:09
      piersi, wafelki ryżowe, chleb, kanapka, jabłko, banan
      • mrs.t Re: Przekąski "w terenie" 31.10.10, 01:08
        a a a cos co tu sie nazywa 'flapjack' czyli ,zwykle w domu robione,takie jakby batoniki czy ciasteczka platkow owsianych,moga byc z dodatkami. Mie,kie,raczej nie chrupiace.te to zawsze mam bo sama lubie,a to zastrzyk energiiwink
    • minimka83 Re: Przekąski "w terenie" 30.10.10, 00:49
      Jestem wyrodna, nic nie zabieram. Ew. banana smile
      • dagis.1 Re: Przekąski "w terenie" 30.10.10, 23:56
        ja tez wyrodna...
        a jak dzieci ladnie potem zupe jedza jak wroca do domu :] tongue_out
        • mrs.t Re: Przekąski "w terenie" 31.10.10, 01:06
          moje ulbione,mamzawsze o najmniej jdno w torbie
          Borowka,winogrono,banan,orkiszowe bio 'paluszki( ksztaltem raczej palce),cos a la platki sniadaniowe
          Czasem porannego tosta ,jak rano wychdzimy a nie zjewink.picia zwykle zapominam,ale jest piers

Franko je malo ale czesto,stad nosze przy sobie przekaski
    • asbu Re: Przekąski "w terenie" 02.11.10, 20:54
      No i dzięki - chrupkie pieczywo nam się przypomniało. smile Banana też czasem zabieramy, ale jak zimno na dworze to po godzinie jest lodowaty.
      Portfel dobra rzecz, ale wtedy kończy się na suchej bułce. wink
    • pinkdot Re: Przekąski "w terenie" 02.11.10, 21:09
      Z reguły nic nie zabieram. Czasem natomiast już "w terenie" kupujemy sobie takie fajne chrupki ryżowe o smaku czarnej porzeczki Organixa - uwielbiam je Jackowi wyżeraćsmile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka