ciociacesia 12.11.10, 12:14 chodzi mi o te nowe swiezo tłumaczone ksiazki o RB. chocialam obejrzec je sobie na zywo, ewentualnie rzucic okiem na kilka stron. zeskanuje mi ktora lub wskaze miejsce w warszawie gdzie mozna je przejrzec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_owca Re: ksiazki. te nowe 14.11.10, 14:53 ja mam o porodzie i o karmieniu piersią - mogę Ci zeskanować tylko napisz mi na priva co chcesz konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia jakies kilka przykładowych stron 15.11.10, 09:27 nie wiem co konkretnie, bo nie wiem co jest w środku przejrzeć chciałam przed zakupem, bo wychodzi na to ze będę jednak skazana na zakup przez internet. wiec gdybyś była tak dobra i kilka losowych stron z jednej i z drugiej mi na maila wysłała Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: jakies kilka przykładowych stron 15.11.10, 15:23 ja spróbuję kupić sobie pod co do serii poród kp, noszenie, to się pochwalę, że byliśmy na spotkaniu z autorką w sumie żałowałam, że nie wrzuciłam tu info a może któraś z Was była? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia niestety 15.11.10, 16:24 nowa praca powaznie mi ograniczyla mozliwosc uczestniczenia w czymkolwiek. ech. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: jakies kilka przykładowych stron 15.11.10, 15:43 na gazetowego chcesz? bo jak na innego to napisz mi maila, bo mi wywaliło całą skrzynkę Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia mozesz na gazetowego 15.11.10, 16:23 mozesz na steffburton@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: ksiazki. te nowe 15.11.10, 15:24 podejrzewam, że mają, lub zaraz będzie w edukado Odpowiedz Link Zgłoś