Gość: Magda IP: *.home.aster.pl 14.12.10, 23:53 Rzeczywiście: nitki słomy zamiast wstążek i środowisko odetchnęło z ulgą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wit Święta w stylu eko IP: *.bj.uj.edu.pl 16.12.10, 12:14 I kal bedzie tez ekologiczny.Jak wszystko to wszystko. Poczynac tez tak nalezy!Ekologicznie. Policzyc,czy potrzebny nowy obywatel. Jakiej plci? Posegregowac i... Odpowiedz Link Zgłoś
jaad33 Święta w stylu eko 17.12.10, 10:53 Kochana gazeto.pl. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam ci najserdeczniejsze życzenia pomyślności, poczytności i dobra wszelakiego. Korzystając z okazji chciałbym poprosić nieśmiało o skromny prezent pod choinkę (ekologiczną). O szczyptę poszanowania dla resztek mojej inteligencji i powstrzymanie się od publikowania artykułów, które jej ubliżają. Rozumiem, że ostatnie opady śniegu sparaliżowały kraj, ale nie spodziewałem się, że to tak daleko zaszło. Pozdrawiam serdecznie, Jaad33. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula987 Święta w stylu eko IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 20:37 Wg mnie używanie starych bombek i innych ozdób które nagromadziliśmy przez lata jest bardziej eko niż zostawianie je w kartonie i klejenie nowych ozdóbek (chyba, że kleimy kleikiem ryżowym - oczywiście z ryżu eko ) nie mam oczywiście nic przeciwko zabawie z dziećmi w robienie ozdób czy pieczenie pierników na choinkę... ale niech to będzie raczej w myśl "chcę pobyć z moimi dziećmi, nauczyć je kreatywności" a nie "zróbmy wszystkie ozdoby ze starych gazet i puszek, niech gazeta to opisze i ludzie zobaczą jacy jesteśmy eko" popieram gaszenie świateł, gaszenie lampek na choince kiedy nas nie ma w domu i nie robienie z domu świecącej wystawy sklepowej. Odpowiedz Link Zgłoś