Dodaj do ulubionych

Święta w stylu eko

IP: *.home.aster.pl 14.12.10, 23:53
Rzeczywiście: nitki słomy zamiast wstążek i środowisko odetchnęło z ulgą uncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: Wit Święta w stylu eko IP: *.bj.uj.edu.pl 16.12.10, 12:14
      I kal bedzie tez ekologiczny.Jak wszystko to wszystko. Poczynac tez tak nalezy!Ekologicznie. Policzyc,czy potrzebny nowy obywatel. Jakiej plci? Posegregowac i...
    • jaad33 Święta w stylu eko 17.12.10, 10:53
      Kochana gazeto.pl. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam ci najserdeczniejsze życzenia pomyślności, poczytności i dobra wszelakiego.
      Korzystając z okazji chciałbym poprosić nieśmiało o skromny prezent pod choinkę (ekologiczną). O szczyptę poszanowania dla resztek mojej inteligencji i powstrzymanie się od publikowania artykułów, które jej ubliżają. Rozumiem, że ostatnie opady śniegu sparaliżowały kraj, ale nie spodziewałem się, że to tak daleko zaszło.
      Pozdrawiam serdecznie,
      Jaad33.
    • Gość: madziula987 Święta w stylu eko IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 20:37
      Wg mnie używanie starych bombek i innych ozdób które nagromadziliśmy przez lata jest bardziej eko niż zostawianie je w kartonie i klejenie nowych ozdóbek (chyba, że kleimy kleikiem ryżowym - oczywiście z ryżu eko tongue_out )
      nie mam oczywiście nic przeciwko zabawie z dziećmi w robienie ozdób czy pieczenie pierników na choinkę... ale niech to będzie raczej w myśl "chcę pobyć z moimi dziećmi, nauczyć je kreatywności" a nie "zróbmy wszystkie ozdoby ze starych gazet i puszek, niech gazeta to opisze i ludzie zobaczą jacy jesteśmy eko"

popieram gaszenie świateł, gaszenie lampek na choince kiedy nas nie ma w domu i nie robienie z domu świecącej wystawy sklepowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka