Dodaj do ulubionych

AskDrSears.com

21.12.10, 12:06
Odkryłam właśnie tę stronę jeśli same już na nią nie trafiłyście, to bardzo polecam smile
Dużo praktycznych, życiowych rad w duchu AP, bez fanatyzmu. A trafiłam, bo szukałam rady na nocnego ssacza smile a tu rad aż 12
www.askdrsears.com/html/7/T070800.asp
jedne mi bardziej pasują, inne mniej, ale ogólnie mam jakiś pomysł na działanie smile, albo i motywację do zostawienia spraw swojemu biegowi, bo w końcu - ... This high maintenance stage of nighttime parenting will pass. The time in your arms, at your breast, and in your bed is a relatively short while in the life of a baby, yet the memories of love and availability last forever.

Obserwuj wątek
    • justkawb Re: AskDrSears.com 21.12.10, 17:35
      Bo przeciez dr Sears ukul nazwe AP wink Tez bardzo polecam. Strone prowadzi dr William i jego dwoch synow.
      • landri83 Re: AskDrSears.com 21.12.10, 20:36
        Stronę znam, teksty są na niej ciekawe.

Niestety, odstręcza mnie od niej taka amerykańska komercja - książki wydawane z firmami bio, suplementy diety, chusty-worki...

No i takie klimaty: www.drsearsfamilyessentials.com/Baby-Zak-C24.aspx

Może i te bidony są ładne, ale co one mają wspólnego z AP?

I to jest w ogóle też przyczyna, dla której mam mieszane uczucia wobec samych Searsów (ich obecnej działalności)... Chociaż chylę czoła za rozpropagowanie idei bliskości na taką skalę - Liedloff jako osoba była zbyt dogmatyczna, żeby tego w Stanach dokonać i nic dziwnego, że drogi im się rozeszły po pierwszej książce Searsa (która zresztą miała koncepcję kontinuum w tytule).
        • misior_biorn Re: AskDrSears.com 22.12.10, 10:47
          LOL faktycznie:
          DrSears Says:
          Children love smoothies

No nic, to internet i trzeba rozdzielić ziarno od plewów smile
    • klarci Re: AskDrSears.com 22.12.10, 12:33
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka