magdalena.sz 09.03.11, 17:09 Jak podajcie? Chodzi mi o forme. I co dzieci na to? Pozdrawiam -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapwing123 Re: Burak - pytanie techniczne 09.03.11, 17:38 Kroję w takie grube frytki i gotuję na miękko. A czasem od siebie z obiadu podaję jej łyżeczką. Dawno jej nie podawałam więc nie wiem co ona na to Odpowiedz Link Zgłoś
11buba Re: Burak - pytanie techniczne 09.03.11, 20:40 jak młody zaczynał jeśc, robiłam z pary i dawałam takie pocięte "patyczki" - uwielbiał buraki, potem całkiem je odrzucił, a teraz znowu szaleje - ale takie puree teraz woli, przyprawione Odpowiedz Link Zgłoś
guszka10 Re: Burak - pytanie techniczne 09.03.11, 20:50 a ja dzisiaj właśnie nabyłam eko buraka Podam tak, jak Wy - takie grube frytki. W sumie nie będzie to debiut, bo był już wcześniej barszczyk i smakował Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: Burak - pytanie techniczne 09.03.11, 22:03 a ja jak podaje to zwykle z barszyku sa, w plasterkach raczej cienkich Odpowiedz Link Zgłoś
aniczka.r Re: Burak - pytanie techniczne 10.03.11, 00:25 ja tez podawalam w ksztalcie frytek,mocno ugotowane.moj dziec lubial,potem sie brzydzil.na swieta Hela plula barszczem,jak na konkursie na najdalsze spluniecie.potem zapomnialam.dzieki za przypomnienie.podam starte z jaka fasola,bo moj dziec chce jesc nawet wode lyzka (sama) ,wiec zadnych finger foodow.teraz bobas lubi wybor zamienilo sie na bobas lubi lyzke.mam plan zrobic jakies klopsy/kotlety mielone +ziemniaki+buraczki na cieplo ooo.dzieki za inspiracje hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś