onest 23.03.12, 19:39 odczuwacie? Cały dzień chce mi się spać, ledwo na nogach stoję, a Młody na imprezkę i trzeba go w ciemna noc odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: Przesilenie wiosenne 23.03.12, 20:42 nie odczuwam,nie mam czasu.Caly dzien grzebie w ogrodku Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9610 Re: Przesilenie wiosenne 23.03.12, 21:20 Odczuwam, śpiąca i zmęczona, może popołudnie na działce mnie tak zmęczyło. Sporo było sprzątania po zimie. Na dodatek jutro od 7 pracuję, jak ja nie cierpię rano wstawać . Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Przesilenie wiosenne 23.03.12, 22:22 Nie może po imprezce u kogoś przenocować? Odpowiedz Link Zgłoś
saga55-5 Re: Przesilenie wiosenne 23.03.12, 23:11 onest mam to samo Małą Młodzież zawoże do szkoły, a po powrocie to łóżko tak superowo wygląda że czasami do niego wskoczę. Mam taka możliwość, bo zazwyczaj pracuję w domu. Czasami jak sobie zaczne dosypiać.............to jakoś qrcze dzień mam taki króciutki Odpowiedz Link Zgłoś
onest Re: Przesilenie wiosenne 23.03.12, 23:21 Mój ból tez polega na częściowej pracy w domu i tak się od paru dni snuję. Nie mogę ogarnąć wszystkiego, kawa, za kawą, tam zajrzę, tu coś zrobię, a to zadzwonię. A tak naprawdę powinnam się skupić i zrobić co do mnie należy i mieć spokój. Dzisiaj to sobie nawet placki ziemniaczane usmażyłam , co od wieków ich nie jadłam, chociaż lubię, a teraz mam wyrzuty sumienia za te kalorie. Odpowiedz Link Zgłoś
saga55-5 Re: Przesilenie wiosenne 23.03.12, 23:32 onest napisała: > Mój ból tez polega na częściowej pracy w domu i tak się od paru dni snuję. Nie > mogę ogarnąć wszystkiego, kawa, za kawą, tam zajrzę, tu coś zrobię, a to zadzwo > nię. A tak naprawdę powinnam się skupić i zrobić co do mnie należy i mieć spokó > j. Jesteś moją bliźniaczką ? Dosłownie mam to samo. Wymyślam powody, by się tylko za robotę nie zabrać. Za to wieczorem, jak Mała Młodzież spać idzie.........oj bym sobie siedziała............. Poniekąd to taki wolny czas TYLKO dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
onest Re: Przesilenie wiosenne 23.03.12, 23:36 podejrzewam, że mamy wiele rodzeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Przesilenie wiosenne 25.03.12, 21:55 onest napisała: > jeszcze Młody za młody jest To ile on ma lat? 3? Odpowiedz Link Zgłoś
onest Re: Przesilenie wiosenne 25.03.12, 22:51 bi_scotti napisała: > onest napisała: > > > jeszcze Młody za młody jest > > To ile on ma lat? 3? Nie, 16 ale zasada jest taka, ze do pełnoletności śpimy w domu Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Przesilenie wiosenne 26.03.12, 01:39 onest napisała: > Nie, 16 ale zasada jest taka, ze do pełnoletności śpimy w domu Powaznie? zadnych sleep-overs? Oh, jak zal - tyle super wspomnien ... To Ty jak Amy Chua, ktora napisala te kontrowersyjna ksiazke "Battle Hymn of the Tiger Mother" Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Przesilenie wiosenne 24.03.12, 00:33 CytatCały dzień chce mi się spać, ledwo na nogach stoję U mnie to nie przesilenie wiosenne tylko bezsenność i wnuczka nie da posiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
saga55-5 Re: Przesilenie wiosenne 24.03.12, 00:54 A wiesz że ja bym już chciała mieć wnuczke czy wnuczka ? Moja Mała Młodzież jest jeszcze mała, ale wśród znajomych mam teraz dwa maluszki i ............... by sie mogło tej mojej Starej Młodzieży cos "przytrafić" Lubię takie maluszki Odpowiedz Link Zgłoś
onest Re: Przesilenie wiosenne 24.03.12, 09:09 Najpierw czekamy, żeby się te dziecioki usamodzielniły i poszły na swoje, a potem nie możemy się doczekać nowych małych Egzemplarzy. He, he z jednej strony myślę, ze mój Starszy ma jeszcze czas ,a z drugiej tez po cichu myślę o maluszku i to najlepiej z warkoczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Przesilenie wiosenne 24.03.12, 23:41 Ja długo czekałam, córka urodzila mając 34 lata a syn miał 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9610 Re: Przesilenie wiosenne 25.03.12, 08:17 Jeszcze nie dojrzałam emocjonalnie do wnuków, na szczęście młoda tez nie dojrzała emocjonalnie do dzieci A wracając do przesilenia, to mnie męczą zimnie noce i zimne poranki. Na szczęście wiosna się zbliża lada dzień zakwitną forsycje i będzie w końcu cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Przesilenie wiosenne 25.03.12, 22:34 ja tak nie mam ze nie moge sie doczekac malych egzemplarzy.Wrecz przeciwnie,skora mi cierpnie na taka ewentualnosc.Zreszta mam w domu jeszcze Mala 5-letnia -- Sygnaturka nie moze byc wyzsza niz 4 linijki tekstu-o tym mowi regulamin forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Przesilenie wiosenne 25.03.12, 23:23 a ja sie modle zeby sie mojej" starej" mlodziezy nic nie przytrafilo.Sama jestem "mloda" mama 5-letniej krolewny Sniezki,najpiekniejszej na calym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś