anka3235
10.11.13, 13:07
Moja córka bardzo się zmieniła przez ostatni rok.Obecnie ma 11 lat.Ten rok był dla nas ciężki.Wyprowadzka,rozwód,zmiana otoczenia i szkoły.Córka z małej dziewczynki rok temu zmieniła się w rozwydrzoną nastolatkę obecnie.Różnica kolosalna.Mam duży problem z porozumieniem się z Nią.Jest skryta,ciężko do niej dotrzeć.Jest mało zainteresowana nauką,za to chłopcami dużo bardziej.Dodatkowo szybko dojrzała,dostała okresu i wygląda na 14-15 lat,ale tylko zewnętrznie,bo w środku to wciąż małe dziecko.
Ostatnio dużo czasu spędza przy komputerze.Pewnie mnie zganicie za to,ale zainstalowałam program szpiegujący na komputerze.No i poszło.Dowiedziałam się,że przeklina dość wulgarnie,jest natarczywa wobec chłopców.A ostatnio rozmawiała z jakimś chłopcem,napisał jej że jest ładna itp iże chętnie by ją wyr....ł.Córka napisała mu,że też ma ochotę.I jakieś teksty,czy wolisz anala czy normalnie,MASAKRA.
Poradzcie co robic.Chyba nie mogę się przyznać że ją śledzę.Prubóję z Nią rozmawiać,podpytywać.O seksie jednak nie za bardzo,bo kiedy zaczynam to ona reaguje dość nerwowo.Pomocyy!!!