Dodaj do ulubionych

Berlitz - nauka angielskiego dla 5 latków

01.10.04, 23:18
Hej,
właśnie zapisałam córcię do szkoły Berlitza, bo baaardzo mi się podobała
lekcja pokazowa oraz system kontroli językowej i kontaktów z rodzicami.
Szukam rodziców małych dzieci, które juz uczą się lub zaczną się uczyć w
szkole Berlitza.
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • judytak Re: Berlitz - nauka angielskiego dla 5 latków 04.10.04, 09:56
      też właśnie zapisałam Średniego :o)
      ma 7 lat, chodzi do zerówki
      a w Berlitzu do takiej grupy raz w tygodniu, w sobity - dwa razy w tygodniu
      byłoby lepiej, ale nie wydolałabym logistycznie :o/

pozdrawiam
      Judyta
      • agata691 Re: Berlitz - nauka angielskiego dla 5 latków 04.10.04, 20:17
        Napiszcie dziewczyny gdzie taka szkoła jest i czy nie dla jeszcze młodszych
        dzieci. Też szukam czegoś dla mojej córy.
        • violik Re: Berlitz - nauka angielskiego dla 5 latków 04.10.04, 22:34
          Hej,
          nauka w Berlitzu jest od 4 lat. Jak widziałam na lekcji pokazowej, to całkiem
          nieźle muszą się te dzieciaki nagłówkować. Ja jeszcze nie mam opinii, co do
          efektów, bo córa pójdzie 1-wszy rok, ale może e-mama 7 latka powie więcej o
          efektach. Sama jestem ciekawa, jakie ma wrażenia. A szkołę znalazłam przez
          wyszukiwarkę. Bardzo łatwo jest znaleźć swoje miasto i w nim najbliższe miejsce.
          Gorąco pozdrawiam
          • ayelet Re: Berlitz - nauka angielskiego dla 5 latków 05.10.04, 10:36
            A ile m-cznie płacicie? Kurs dla dorosłych kosztuje ok. 7 000 za semestr a jak
            jest z cenami na kursach dziecięcych?
            • violik Re: Berlitz - nauka angielskiego dla 5 latków 05.10.04, 15:07
              hmm, czy aby na pewno 7 tysięcy za semestr??/
              jeśli chodzi o dzieci, to opłata zależy od liczby zajęć i od liczebności grupy
              i za standard (podręczniki, plecak i zajęcia 1 x 40 minut w tygodniu, grupa 7-8
              dzieci) opłata mieści się w przedziale 610 - 670 zł - tak przynajmniej jest u
              mnie w szkole w Wawie
              • ayelet Re: do Violik 07.10.04, 10:38
                Ale to jest opłata m-czna te 600zł czy semestralna?

Ja rzeczywiście trochę przesadziłam mi za niemiecki zaproponowano 6 300 zł za
                naukę od pażdziernika do maja (2 razy w tygodniu po 2 godz.),
                • violik Re: do Violik 07.10.04, 13:37
                  opłata jest za 1 semestr, czyli do końca lutego (jak w klasycznej szkole)
                  a za kurs, to rzeczywiście drogo, taniej wychodzą mi korki, gdzei mam anglistkę
                  tylko dla siebiesmile
                  Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka