pola.76 11.11.04, 17:12 Czy edukacyjna mata dla niemowlaczka to rzeczywiście taka super sprawa? Kosztuje niemało, a ja sie boję, ze mały znudzi sie leżeniem na niej po minucie Jakie macie doświadczenia? pozdrawiam pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michatka Re: mata? 11.11.04, 17:47 starszy syn maty nie miał, kładłam koc na podłodze i zabawki wokół niego córcia dostała matę na chrzciny i rzeczywiscie spędzała na niej sporo czasu - najpierw leżała na plecach i usiłowała dosięgnąć wiszacych zabawek, potem na brzuszku i próbowała dopełzać itd. teraz położona na macie momentalnie z niej spełza w poszukiwaniu innych wrażeń myśle że nie jest to sprzęt absolutnie konieczny, ale jak ktoś ma ochotę zrobić maluchowi prezent, to czemu nie? aha, nasza kosztowała ok.75zł pozdro Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pola.76 Re: mata? 11.11.04, 18:24 dzięki ja mam namierzoną za 110 i intensywnie sie zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: mata? 12.11.04, 10:28 michatka napisała: > starszy syn maty nie miał, kładłam koc na podłodze i zabawki wokół niego Właśnie, nie lepiej zamiast płacić majątek za matę, zrobić na jej wzór coś podobnego samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9625 Re: mata? 11.11.04, 20:58 Mój synek też lubił matę, była przydatna dopóki nie zaczął z niej schodzic.Może chcesz odkupic , mogę przysłać zdjęcje?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś