rufuska 01.06.06, 19:20 Zapraszam na stronę www.dobryrodzic.pl Na stronie można usłyszeć i przeczytac "Apel Twojego dziecka". Miłego czytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornelial Re: www.dobryrodzic.pl 04.06.06, 21:34 witaj chcialabym bardzo ci podziekowac za informacje o tej stronie i o tym co tam jest napisane. Bardzo zwiezle i dobrze ujete to wszystko co my rodzice powinni wiedziec pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: www.dobryrodzic.pl 04.06.06, 23:38 Ta strona powinna się nazywać dobramama.pl Ja jestem facetem i jednocześnie rodzicem i czuję się obrażany gdy ktoś zwraca się do mnie używając żeńskiej formy: "chciałbym żebyś ty była moim przewodnikiem", "nigdy nie sugeruj że ty jesteś doskonała i nieomylna..." Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: www.dobryrodzic.pl 05.06.06, 02:08 Wiesz, my kobitki mamy takie męskie sformułowania na co dzień Bez nerwów, facet! Pamiętam, jak mój małż był zły, bo w Dziecku były koszulki z napisami "moja mama mnie kocha", itp. A o tacie nic! I w sumie rozumiem go)) Odpowiedz Link Zgłoś