salamdra 21.08.06, 16:03 mamy dylemat co wybrac czy zwykle popularne majtki czy moze bokserki (chodzi o 2,5 letnie dziecko) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: co lepsze ?? 21.08.06, 16:11 ja bym pokazała dziecku i zapytała, które mu się bardziej podobają. Moi synowie maj większość tradycyjnych majtek, ale i bokserki też. Noszą je sobie na zmianę twierdząc, że i te dobre i te... Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: co lepsze ?? 21.08.06, 16:30 Mojemu 2latkowi kupiłam zwykłe - ale nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: co lepsze ?? 21.08.06, 18:16 Naprawdę, to nie problem. Byle nie były za obcisłe. Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 22.08.06, 09:26 ale mowisz ze nie za obcisle tzn jak luzne one maja byc ?? ale thx za rade Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: co lepsze ?? 22.08.06, 13:54 Wbrew pozorom, to bardzo wazny wybor. wiele problemow nieplodnosci u mezczyzn bierze sie z powodu noszenia zbyt obcislej bielizny, kiedy jadra zbyt przylegaja do ciala i sa narazone na podwyzszona temperature, moga powodowac trwale uszkodzenie kanalikow nasiennych i w konsekwencji mniejsza lub uposledzona produkcje plemnikow. Komorki macierzyste tworza sie w zyciu plodowym, dojrzewaja w okresie dojrzewania. Bielizna powinna byc luzna, jak synowie wybiora bokserki, to pewnie bedzie to kwestia przyzwyczajenia, ze beda juz w nich chodzic. Jak wybiora zwykle majtki, to powinny byc odpowiednio luzne. Daj im wybor, ale np. Ty wybierz rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 22.08.06, 15:00 o bardzo dobre rady dzieki ci za nie dzis mam zamiar wcielic je w zycie u 2,5 letengo syna zobaczymy co wybierze Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa zmiana 23.08.06, 10:06 moj 8 letni syn do tej pory chodzil w zwyklych majtkach, ostatnio jak bylismy na wakacjach zauwazyl u swojego kolegi wlasnie bokserki i stwierdzil ze on tez takie spodenki chce, i narazie juz prawie 2 miesiace i nadal chodzi w bokserkach, wiec nie ma co dziecku na sile kazac ubierac to czy tamto niech samo zadecyduje Odpowiedz Link Zgłoś
mirella321 Re: co lepsze ?? 23.08.06, 10:13 My mieliśmy jedne i drugie. Tylko ze bokserki raczej nie sprawdzają się w ciepłe dni - jest po prostu za goraco. I raczej zimą niebardzo pod jakieś getry, rajstopki - nie wiem czy twoje dziecko uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 23.08.06, 10:28 a ile lat ma twoje dziecko ?? > Tylko ze bokserki raczej nie sprawdzają się w ciepłe dni - jest po prostu za goraco. > I raczej zimą niebardzo pod jakieś getry, rajstopki - nie wiem czy twoje dziecko uzywa. ale skad wiesz ze za cieplo ?? i czemu nie zabardzo pod getry, rajstopki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mirella321 Re: co lepsze ?? 23.08.06, 10:39 moje dziecko ma już 6 lat, ale bokserki miał "od początku" za goraco - to tak "na chłopski rozum" - nie załozysz chyba podwójnych krótkich spodenek bo po co. moje dziecko nie cierpi jak coś mu się zawija lub marszczy, czy to majtki czy to koszulka w spodniach. Rajstopki sa jednak obciskające więc nie ma siły żeby bokserki się nie pomarszczyły Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa ale ... 23.08.06, 15:47 >ale bokserki miał "od początku" to teraz co ?? juz nie nosi ??? nie załozysz chyba podwójnych krótkich > spodenek bo po co. - no to niby moze i fakt ze to mija sie z celem > moje dziecko nie cierpi jak coś mu się zawija lub marszczy, czy to majtki czy to > koszulka w spodniach. Rajstopki sa jednak obciskające więc nie ma siły żeby > bokserki się nie pomarszczyły no ale jak sie pomarszcza to mozna jakos dyskretnie poprawic, lub tak zrobic aby po zalozeniu nie podwinely sie i z tego wynika ze on to chyba ... z golym tylkiem chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mirella321 Re: ale ... 23.08.06, 16:42 oj... nie przesadzajmy po co sobie utrudniać życie Dyskretnie sobie poprawić w przedszkolu? Po co lepiej założyć zwykłe gatki Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: ale ... 23.08.06, 19:20 no niby fakt ze w przedszkolu to sie nie da dyskretnie nic zrobic (ale to jemu nie jest za cieplo w przedszkolu jak go tak ubierasz, nie lepiej jakies luzne kalesonki ??) ale w krtokich spodniach, jak nie sa za krotkie to moga byc, i jak sadze ten co pisal o zmianie stylu ubierania syna to chyba tatus ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa co lepsze?? 24.08.06, 09:33 tak tatus, no moj syn normalnie chodzil w krotkich spodniach jak bylo cieplo, oczywiscie musial uwazac jak kucal czy sie bawil w piaskownicy, zeby wiadomo .. ale teraz jak juz chlodniej sie zrobilo to nosi normalnie dlugie spodnie i poki co nie narzeka ze nie chce juz bokserek Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze?? 24.08.06, 15:02 fajnie ze tez tatus tez odwiedza to forum, > oczywiscie musial uwazac jak kucal czy sie bawil w piaskownicy, zeby wiadomo .. , ale jak sie kupi troszke dluzsze krotkie spodnie to nie ma nic prawa "wypasc" ze srodka Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze?? 24.08.06, 19:58 kup mu te ktore uwazasz za sluszne ewentualnie tak jak pisza przedmowcy idz z nim do sklepu i razem wybierzcie bielizne osobisci proponuje bokserki. moj syn wlasnie w nich chodzi tylko na jakies przyjecie gdzie trzeba ubrac np garnitur etc namawiam go aby zakladal zwykle majtki. i nie kupuj dziecku na sile bielizny jakiej on nie bedzie chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze?? 25.08.06, 09:50 teraz juz uwaza na to jakie spodnie zaklada, od kiedy narobil sobie wstydu przy kolegach >tylko na jakies > przyjecie gdzie trzeba ubrac np garnitur etc namawiam go aby zakladal zwykle > majtki. ale po co ?? przeciez to co on nosi w niczym nie przeszkadza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze?? 25.08.06, 14:34 a to co sie stalo ze narobil wstydu ?? ale wiesz syn i tak ubiera zawsze bokserki bo twierdzi ze w majtkach to on traci wolnosc, ale np w majtkach jest lepiej tanczyc bo sam to mowil ale teraz od 2 lat nie zalozyl juz innej bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze?? 25.08.06, 20:55 z tego co czytam to wiekszosc rodzicow zaopatrzyla swoje dzieci w bokserki, wiec ja zrobie tak jak mowicie ze pojde z synem do sklepu i niech sobie sam wybierze zeby potem nie bylo ze on nie chce i thx za rady, a w zimie jakos sobie poradzimy z skrecaniem bielizny etc Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze?? 26.08.06, 20:20 no nie wiem czy moge powiedziec, ale poprostu zapomnial zalozyc spodni tylko chodzil w samych galotkach i jego kolega zapytal sie czemu on jest w samej bieliznie, od tej pory uwaza czy ma spodnie, to dziwne ma twoje syn uzasadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra synek wybral 27.08.06, 11:16 tak jak mowiliscie poszlam z synkiem i jego tata do sklepu gdzie obaj panowie razem podjeli decyzjie (w konsultacji ze mna)jaka bielizne wybrac, i synkowi bardzo przypadly bokserki w rozne zwierzatka wiec synek zostal zaopatrzony w bokserki (maz zreszta tez sobie jedne takie kupil), i dzis poraz pierwszy je zalozyl i jak narazie jest ok. > no nie wiem czy moge powiedziec, ale poprostu zapomnial zalozyc spodni tylko > chodzil w samych galotkach i jego kolega zapytal sie czemu on jest w samej > bieliznie, od tej pory uwaza czy ma spodnie, no to ladnie musial sie zawstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: synek wybral 27.08.06, 11:44 fajny wybor a w zimie nie martw sie kup mi kalesonki i nie bedzie zadnego zwijania. moj syn jak jest zimo to sam ubiera kalesony bo twierdzi ze bez nich mu zimo po ... ( a jak trzeba to sobie poprawi) tylko jak ma w-f to wtedy sie troszke krepuje (sam mi o tym mowil) ze co niektorzy w klasie sie smieja ze nosi kalesony czy bokserki no nie ciekawie musial sie twoj syn wtedy czuc. ale jak ci sie nawet meza udalo naklonic do tej bielinzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 27.08.06, 15:36 > tylko jak ma w-f to wtedy sie troszke krepuje (sam mi o tym mowil) ze co > niektorzy w klasie sie smieja ze nosi kalesony czy bokserki no wiesz moj syn to jak zaklada kalesonki to na w-f zdejmuje je razem ze spodniami i nie musi sie krepowac(choc to nie wygodne razem zdejmowac czy zalozyc), choc na poczatku osobno zdejmowal spodnie i kalesonki a wczesniej rajstopy i mial glupie docinki od kolegow, ale teraz jak ma jeszcze bokserki to nie wiem jaka bedzie rekacja w jego szkole i oto sie martwie ze beda sie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 27.08.06, 15:37 i jeszcze jedno dobry wybor twojego syna Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: synek wybral 28.08.06, 11:18 no moze i to nie glupi pomysl aby razem zdejmowac, a co do w-f twojego syna moze niech na w-f zaklada sobie majteczki aby nie bylo nie potrzebnych sytacji?? moj syn to z poczatku tez sie wstydzil a teraz krotkie spodnie zaklada odrazu w domu i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 28.08.06, 14:40 > moj syn to z poczatku tez sie wstydzil a teraz krotkie spodnie zaklada odrazu w > > domu i po sprawie. to zimie to musi mu byc extra nie wygodnie jak zalozy sobie bokserki, krotkie spodnie, kalesony i na to jeszcze dlugie spodnie, to on musi byc jak mumia. jakos z w-f sobie poradzimy Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: synek wybral 28.08.06, 21:24 no wiadomo ze nie jest mu tak jak w lato tzn wygodnie ale mowi ze woli to niz smiechy kolegow, no kazda matka decyduje sama kiedy przestawic dziecko na zwykla bielizne mojemu synowi ewentualnie sam kupuje w hipermarkecie bielizne, Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 29.08.06, 09:51 dziwne ma nastawienie >ze woli to niz > smiechy kolegow mojemy synowi raz kupilem w hipermarkecie bokerki i potym jak je zalozy i sobie usiadl pekly na szwie ( a nie byly za ciasne ani nic) i od tamtej pory wole dozlozyc 3 zlote wiecej i kupic w pewnym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: synek wybral 29.08.06, 12:15 to trzeba bylo zrekalmowac a nie sie poddawac. albo tak jak tu jedna pisze ze kupowac bielzne w sklepie gdzie ma nic innego tez nie jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: synek wybral 29.08.06, 13:09 a czemu to niby nie jest dobre ?? ze w jednym sklepie jest tylko sama bielizna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 29.08.06, 13:49 no moze i sie sa dokonca dobre, ale przynajmniej nikt sie w takim sklepie nie gapi co kupujesz, i do tego tez moge dostac porade ze to czy tamto ... Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: synek wybral 29.08.06, 18:59 a niby jaka porade ?? i ja dalej obstaje przy hipermarketach. ostatnio kupilam synowi w promocji 5 par za 6 zlotych. i co moze sie nie oplaca ?? za tyle to ty w tym swoim normalnym moze 1 pare kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 30.08.06, 09:56 ze ta lepsza niz tamta, > synowi w promocji 5 par za 6 zlotych to chyba jednorazowe > w tym swoim normalnym moze 1 pare kupisz 2 pary ale przynajmniej wiem ze zaraz nie pekna na szwie Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra kazdy kupuje tam 30.08.06, 17:11 gdzie uwaza za sluszne >promocji 5 par za 6 zlotych moze i sie oplaca ale jako jedno razowe Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: kazdy kupuje tam 30.08.06, 21:13 > gdzie uwaza za sluszne otoz to > moze i sie oplaca ale jako jedno razowe fajne to podsumowalas Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: kazdy kupuje tam 31.08.06, 11:25 narazie zostaly wyprane i sa w calosci, i sie nie rozlazly w praniu i kupilam mu tez takie nowe fajne bokserki ktore jak zalozyl to nogawki ma prawie do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: kazdy kupuje tam 31.08.06, 16:35 > i kupilam mu tez takie nowe fajne bokserki ktore jak zalozyl to nogawki ma > prawie do kolan a czy to nie sa przypadkiem krotkie spodnie ??? lub babska bielizna ??? i jak takie cos mozna zalozyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: kazdy kupuje tam 01.09.06, 20:58 > a czy to nie sa przypadkiem krotkie spodnie ??? lub babska bielizna ??? i jak > takie cos mozna zalozyc ??? tez sie zastanawiam jak on to wogole zalozy ??? mojemy synkowi nigdy bym czegos takiego nie kupila zeby bielizna mial ... do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: kazdy kupuje tam 04.09.06, 17:39 nie to jest normalna bielizna ktora zreszta moj syn nosi i mowi ze sa fajne. a co do tych za 5 zlotych jakos sie nie rozlazly jak to twierdziles Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: co lepsze ?? 28.08.06, 16:06 Dopiero majtki Mu kupujesz? dziwnie późno ) Kacper nosi zwykłe, sama Mu kupiłam, nie pytałam się Go, ale moze teraz faktycznie z Nim sie udam po bieliznę ) Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 28.08.06, 17:30 tylko jak z nim pojdziesz to wybieraj gdzie jest tylko sama bielizna wtedy maja wiekszy wybor i mniejsze ceny i naprawde nawet sama mu kup na probe ze 2 pary bokserek sa lepsze w uzytkowaniu widze to po synu ze nie ma odparzen jak w pieluchomajtkach a i widze ze tez sie dziela radami jaka syn ma miec bielizne na wf-ie, Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_remika Re: co lepsze ?? 04.09.06, 18:05 Jestem zwolennikiem bokserek. Sam takie noszę i mojemu synkowi też przypasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze ?? 08.09.06, 16:32 nie no moj maz to on nie lubi takiej bielizny ale syn tak Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 09.09.06, 19:50 no mnie sie mojego tez udalo naklonic do noszenia bokserek i teraz w domu moi "mezczyzni" nosza tylko bokserki i sa zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 10.09.06, 13:18 ja tez nosze bokserki ale dopiero od niedawna i sa brdzo praktyczne w uzytkowaniu moj syn tez nie narzeka i nawet na w-f tez w nich chodzi (choc za pierwszym razem sie z niego smiali) to tak teraz sie tym nie przejmuje i mowil jeszcze ze pare osob u niego w klasie tez zaczyna chodzic w bokserkach Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze ?? 15.09.06, 16:29 > moj syn tez nie narzeka i nawet na w-f tez w nich chodzi (choc za pierwszym > razem sie z niego smiali) to tak teraz sie tym nie przejmuje i mowil jeszcze ze > > pare osob u niego w klasie tez zaczyna chodzic w bokserkach a nie mowilam ze nie ma sie na zapas martwic, dobrze ze koledzy z jego klasy tez sie przemogli do bokserek bo to jest odpowiednia bielizna dla chlopcow Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 16.09.06, 14:33 > tez sie przemogli do bokserek bo to jest odpowiednia bielizna dla chlopcow a czemu tak twierdzisz ?? ze odpowiednia > > pare osob u niego w klasie tez zaczyna chodzic w bokserkach pewnie stwierdzili ze im sie taka bielizna podoba Odpowiedz Link Zgłoś
sarna73 Re: co lepsze ?? 16.09.06, 14:39 moj 4 letni syn nosi i bokserki i zwykłe majtki, ale woli chyba majtki, w bokserkach jest mu za luźno, często nogawki źle układają się w spodniach, no i czasem mu wypada zawartość bokiem, jak siedzi w samych bokserkach Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 16.09.06, 17:37 > bokserkach jest mu za luźno co przez to rozumiec ?? > często nogawki źle układają się w spodniach to chyba nie problem aby sobie gdzies dyskretnie poprawic ?? > czasem mu wypada zawartość bokiem, jak siedzi w samych bokserkach ale jak bokiem wypada ?? moj 2,5 latek po domu tez biega w samych bokserkach i co najwyzej to przez te dziurke mu czasem sie wysunie, ale kupilam mu osttnio takie bez gizuka ale zakladane i bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 17.09.06, 17:51 > czasem mu wypada zawartość bokiem, jak siedzi w samych bokserkach moj tez tego doswiadczyl ze mu wypadal zawartosc i to jeszcze przy koledze i od tamtej pory uwaza jak ktos jest czy ma spodnie zeby znow sie nie zawstydzic, i zadko kiedy siedzie w samych bokserkach > bokserkach jest mu za luźno moj syn tak samo twierdzi i uwza to za dobra ceche bo go juz ptaszek nie boli i jest swobodniejszy etc Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze ?? 18.09.06, 15:05 czemu bokserki sa odpowiednie ?? bo nie uciskaja i sa wygodniejsze w uzytkowaniu. tak twierdzi moj syn > moj syn tak samo twierdzi i uwza to za dobra ceche bo go juz ptaszek nie boli a to co wczesniej go bolal ?? > czasem mu wypada zawartość bokiem, jak siedzi w samych bokserkach mojemu synowi (11 lat) nie pozwalam aby w domu byl tylko w samych bokserkach jak sa inni domownicy. jak nikogo nie ma to sobie moze ale to ladnie musial sie zawstydzic twoj syn przy koledze Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 20.09.06, 13:51 > a to co wczesniej go bolal ?? czasem sie uskarazl ze go swedzi lub boli > mojemu synowi (11 lat) nie pozwalam aby w domu byl tylko w samych bokserkach > jak sa inni domownicy. jak nikogo nie ma to sobie moze moj syn nie lubi jak sie go widzi tylko w samej bieliznie, > ale to ladnie musial sie zawstydzic twoj syn przy koledze no i od tamtej pory juz nie chodzi w samych galotkach po domu Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_remika Re: co lepsze ?? 21.09.06, 15:16 > > ale to ladnie musial sie zawstydzic twoj syn przy koledze Wstyd wstydem, ale nie przesadzajmy. Skoro nie zrobił tego specjalnie czy coś w tym rodzaju, to czemu aż tak sie wstydzi?? Po prostu każdemu może się zdarzyć. W szczególności, że był to kolega, a nie koleżanka... A z bieganiem w samej bileiźnie po domu... Chce - niech biega, byle w bieliźni i tylko jak jesteśmy sami (on, ja i żona), nigdy gdy ktos więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze ?? 22.09.06, 21:19 > szczególności, że był to kolega, a nie koleżanka... ale jak by nie bylo, jednak obca osoba mimo ze kolega > A z bieganiem w samej bileiźnie po domu... Chce - niech biega, byle w bieliźni moj syn nie lubi paradowac w bieliznie a i nwet nie chcemy aby po domu chodzono w samej bieliznie Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 23.09.06, 20:05 ja tam mojemu synowi pozwalam chodzic w samej bieliznie a nawet czasem chodzi i bez ale staramy sie tego unikac i nadal uzywa bokserek i twarzowo mu nawet w tej bieliznie a to jak go bola czy swedzial to nie trzeba bylo isc do lekarza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 25.09.06, 19:51 > a to jak go bola czy swedzial to nie trzeba bylo isc do lekarza ?? tylko ze on nie cierpi lekarza i nawet do zwyklego badania nie chce zdjac koszulki, a co dopiero o takim badniu gdzie trzeba by "go" pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze ?? 26.09.06, 20:06 > tylko ze on nie cierpi lekarza i nawet do zwyklego badania nie chce zdjac > koszulki co to ma znaczyc ze nie cierpi lekarza ?? ma isc i tyle >a co dopiero o takim badniu gdzie trzeba by "go" pokazac nie wiadomo czy trzeba by go pokazywac i wyjmowac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 27.09.06, 15:29 > nie wiadomo czy trzeba by go pokazywac i wyjmowac ?? to niby jak mial by go zbadac ?? ja naszczescie ze swoim synkiem nie mam takich problemow, ostatnio nawet mnie zadziwil jak bylismy u lekarza na badaniu to ... zdjal swoje spodeni i pochwali sie doktorce jaki ma bokserki. smiechu troche bylo bo nikt sie takiego ruchu z jego strony nie spodziewal, pozatym uslyszalam od doktorki ze dokonalam dobrego wyboru co do bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 28.09.06, 21:34 > nie wiadomo czy trzeba by go pokazywac i wyjmowac ?? ale nie trzeba bylo isc naszczescie do lekarza tez bym chcial aby moj syn na takim luzie podchodzil do badania lekarskiego jak twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
muther Re: co lepsze ?? 29.09.06, 18:45 a co ci dokladniej powiedziala doktorka ?? moj tez nie lubi isc do lekarza a zwlaszcza jak ma zdjac spodnie np bilans czy wizyta i chirurga Odpowiedz Link Zgłoś
salamdra Re: co lepsze ?? 01.10.06, 15:32 chyba zaden facet nie lubi zdejmowac spodnie u lekarza (moj maz to samo) a powiedziala ze w tak mlodym wieku ta bielizna jest dobra bo nie uciska "ptaszka" i to wplywa dobrze na krazenie krwi i nie ma sie problemow z moczem tylko powiedziala aby w zimie uwazac i go nie przeziebic czyli poprostu mam mu zakladac rajtuzki lub kalesonki Odpowiedz Link Zgłoś