Dodaj do ulubionych

co lepsze ??

21.08.06, 16:03
mamy dylemat co wybrac czy zwykle popularne majtki czy moze bokserki (chodzi
o 2,5 letnie dziecko)
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: co lepsze ?? 21.08.06, 16:11
      ja bym pokazała dziecku i zapytała, które mu się bardziej podobają.
      Moi synowie maj większość tradycyjnych majtek, ale i bokserki też. Noszą je
      sobie na zmianę twierdząc, że i te dobre i te...
    • twarz2 Re: co lepsze ?? 21.08.06, 16:30
      Mojemu 2latkowi kupiłam zwykłe - ale nie wiem dlaczego big_grin
      • verdana Re: co lepsze ?? 21.08.06, 18:16
        Naprawdę, to nie problem. Byle nie były za obcisłe.
        • salamdra Re: co lepsze ?? 22.08.06, 09:26
          ale mowisz ze nie za obcisle tzn jak luzne one maja byc ?? ale thx za rade smile
          • myelegans Re: co lepsze ?? 22.08.06, 13:54
            Wbrew pozorom, to bardzo wazny wybor. wiele problemow nieplodnosci u mezczyzn
            bierze sie z powodu noszenia zbyt obcislej bielizny, kiedy jadra zbyt
            przylegaja do ciala i sa narazone na podwyzszona temperature, moga powodowac
            trwale uszkodzenie kanalikow nasiennych i w konsekwencji mniejsza lub
            uposledzona produkcje plemnikow. Komorki macierzyste tworza sie w zyciu
            plodowym, dojrzewaja w okresie dojrzewania.

Bielizna powinna byc luzna, jak synowie wybiora bokserki, to pewnie bedzie to
            kwestia przyzwyczajenia, ze beda juz w nich chodzic. Jak wybiora zwykle majtki,
            to powinny byc odpowiednio luzne. Daj im wybor, ale np. Ty wybierz rozmiar.
            • salamdra Re: co lepsze ?? 22.08.06, 15:00
              o bardzo dobre rady dzieki ci za nie
              dzis mam zamiar wcielic je w zycie u 2,5 letengo syna zobaczymy co wybierze
              • mieszkaniec_rz-owa zmiana 23.08.06, 10:06
                moj 8 letni syn do tej pory chodzil w zwyklych majtkach, ostatnio jak bylismy
                na wakacjach zauwazyl u swojego kolegi wlasnie bokserki i stwierdzil ze on tez
                takie spodenki chce, i narazie juz prawie 2 miesiace i nadal chodzi w
                bokserkach, wiec nie ma co dziecku na sile kazac ubierac to czy tamto niech
                samo zadecyduje
    • mirella321 Re: co lepsze ?? 23.08.06, 10:13
      My mieliśmy jedne i drugie.

Tylko ze bokserki raczej nie sprawdzają się w ciepłe dni - jest po prostu za goraco.
      I raczej zimą niebardzo pod jakieś getry, rajstopki - nie wiem czy twoje dziecko
      uzywa.
      • salamdra Re: co lepsze ?? 23.08.06, 10:28
        a ile lat ma twoje dziecko ??
        > Tylko ze bokserki raczej nie sprawdzają się w ciepłe dni - jest po prostu za
        goraco.
        > I raczej zimą niebardzo pod jakieś getry, rajstopki - nie wiem czy twoje
        dziecko uzywa.

ale skad wiesz ze za cieplo ?? i czemu nie zabardzo pod getry, rajstopki ??

• mirella321 Re: co lepsze ?? 23.08.06, 10:39
          moje dziecko ma już 6 lat, ale bokserki miał "od początku"

za goraco - to tak "na chłopski rozum" - nie załozysz chyba podwójnych krótkich
          spodenek bo po co.

moje dziecko nie cierpi jak coś mu się zawija lub marszczy, czy to majtki czy to
          koszulka w spodniach. Rajstopki sa jednak obciskające więc nie ma siły żeby
          bokserki się nie pomarszczyły
          • mieszkaniec_rz-owa ale ... 23.08.06, 15:47
            >ale bokserki miał "od początku" to teraz co ?? juz nie nosi ???
            nie załozysz chyba podwójnych krótkich
            > spodenek bo po co. - no to niby moze i fakt ze to mija sie z celem

> moje dziecko nie cierpi jak coś mu się zawija lub marszczy, czy to majtki czy
            to
            > koszulka w spodniach. Rajstopki sa jednak obciskające więc nie ma siły żeby
            > bokserki się nie pomarszczyły

no ale jak sie pomarszcza to mozna jakos dyskretnie poprawic, lub tak zrobic
            aby po zalozeniu nie podwinely sie i z tego wynika ze on to chyba ... z golym
            tylkiem chodzi
            • mirella321 Re: ale ... 23.08.06, 16:42
              oj... nie przesadzajmy
              po co sobie utrudniać życie
              Dyskretnie sobie poprawić w przedszkolu? Po co lepiej założyć zwykłe gatki
              • salamdra Re: ale ... 23.08.06, 19:20
                no niby fakt ze w przedszkolu to sie nie da dyskretnie nic zrobic (ale to jemu
                nie jest za cieplo w przedszkolu jak go tak ubierasz, nie lepiej jakies luzne
                kalesonki ??) ale w krtokich spodniach, jak nie sa za krotkie to moga byc,
                i jak sadze ten co pisal o zmianie stylu ubierania syna to chyba tatus ??
                • mieszkaniec_rz-owa co lepsze?? 24.08.06, 09:33
                  tak tatus, no moj syn normalnie chodzil w krotkich spodniach jak bylo cieplo,
                  oczywiscie musial uwazac jak kucal czy sie bawil w piaskownicy, zeby wiadomo ..
                  ale teraz jak juz chlodniej sie zrobilo to nosi normalnie dlugie spodnie i poki
                  co nie narzeka ze nie chce juz bokserek
                  • salamdra Re: co lepsze?? 24.08.06, 15:02
                    fajnie ze tez tatus tez odwiedza to forum,
                    > oczywiscie musial uwazac jak kucal czy sie bawil w piaskownicy, zeby
                    wiadomo .. ,
                    ale jak sie kupi troszke dluzsze krotkie spodnie to nie ma nic prawa "wypasc"
                    ze srodka
                    • muther Re: co lepsze?? 24.08.06, 19:58
                      kup mu te ktore uwazasz za sluszne ewentualnie tak jak pisza przedmowcy idz z
                      nim do sklepu i razem wybierzcie bielizne
                      osobisci proponuje bokserki. moj syn wlasnie w nich chodzi tylko na jakies
                      przyjecie gdzie trzeba ubrac np garnitur etc namawiam go aby zakladal zwykle
                      majtki. i nie kupuj dziecku na sile bielizny jakiej on nie bedzie chcial.
                      • mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze?? 25.08.06, 09:50
                        teraz juz uwaza na to jakie spodnie zaklada, od kiedy narobil sobie wstydu przy
                        kolegach
                        >tylko na jakies
                        > przyjecie gdzie trzeba ubrac np garnitur etc namawiam go aby zakladal zwykle
                        > majtki. ale po co ?? przeciez to co on nosi w niczym nie przeszkadza ??
                        • muther Re: co lepsze?? 25.08.06, 14:34
                          a to co sie stalo ze narobil wstydu ??
                          ale wiesz syn i tak ubiera zawsze bokserki bo twierdzi ze w majtkach to on
                          traci wolnosc, ale np w majtkach jest lepiej tanczyc bo sam to mowil ale teraz
                          od 2 lat nie zalozyl juz innej bielizny
                          • salamdra Re: co lepsze?? 25.08.06, 20:55
                            z tego co czytam to wiekszosc rodzicow zaopatrzyla swoje dzieci w bokserki,
                            wiec ja zrobie tak jak mowicie ze pojde z synem do sklepu i niech sobie sam
                            wybierze zeby potem nie bylo ze on nie chce
                            i thx za rady, a w zimie jakos sobie poradzimy z skrecaniem bielizny etc
                            • mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze?? 26.08.06, 20:20
                              no nie wiem czy moge powiedziec, ale poprostu zapomnial zalozyc spodni tylko
                              chodzil w samych galotkach i jego kolega zapytal sie czemu on jest w samej
                              bieliznie, od tej pory uwaza czy ma spodnie,
                              to dziwne ma twoje syn uzasadnienie
                              • salamdra synek wybral 27.08.06, 11:16
                                tak jak mowiliscie poszlam z synkiem i jego tata do sklepu gdzie obaj panowie
                                razem podjeli decyzjie (w konsultacji ze mna)jaka bielizne wybrac, i synkowi
                                bardzo przypadly bokserki w rozne zwierzatka wiec synek zostal zaopatrzony w
                                bokserki (maz zreszta tez sobie jedne takie kupil), i dzis poraz pierwszy je
                                zalozyl i jak narazie jest ok.
                                > no nie wiem czy moge powiedziec, ale poprostu zapomnial zalozyc spodni tylko
                                > chodzil w samych galotkach i jego kolega zapytal sie czemu on jest w samej
                                > bieliznie, od tej pory uwaza czy ma spodnie,
                                no to ladnie musial sie zawstydzic
                                • muther Re: synek wybral 27.08.06, 11:44
                                  fajny wybor a w zimie nie martw sie kup mi kalesonki i nie bedzie zadnego
                                  zwijania. moj syn jak jest zimo to sam ubiera kalesony bo twierdzi ze bez nich
                                  mu zimo po ... ( a jak trzeba to sobie poprawi)
                                  tylko jak ma w-f to wtedy sie troszke krepuje (sam mi o tym mowil) ze co
                                  niektorzy w klasie sie smieja ze nosi kalesony czy bokserki
                                  no nie ciekawie musial sie twoj syn wtedy czuc.
                                  ale jak ci sie nawet meza udalo naklonic do tej bielinzy??
                                  • mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 27.08.06, 15:36
                                    > tylko jak ma w-f to wtedy sie troszke krepuje (sam mi o tym mowil) ze co
                                    > niektorzy w klasie sie smieja ze nosi kalesony czy bokserki
                                    no wiesz moj syn to jak zaklada kalesonki to na w-f zdejmuje je razem ze
                                    spodniami i nie musi sie krepowac(choc to nie wygodne razem zdejmowac czy
                                    zalozyc), choc na poczatku osobno zdejmowal spodnie i kalesonki a wczesniej
                                    rajstopy i mial glupie docinki od kolegow, ale teraz jak ma jeszcze bokserki to
                                    nie wiem jaka bedzie rekacja w jego szkole i oto sie martwie ze beda sie
                                    smiac.
                                    • mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 27.08.06, 15:37
                                      i jeszcze jedno dobry wybor twojego syna smile
                                      • muther Re: synek wybral 28.08.06, 11:18
                                        no moze i to nie glupi pomysl aby razem zdejmowac, a co do w-f twojego syna
                                        moze niech na w-f zaklada sobie majteczki aby nie bylo nie potrzebnych sytacji??
                                        moj syn to z poczatku tez sie wstydzil a teraz krotkie spodnie zaklada odrazu w
                                        domu i po sprawie.
                                        • mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 28.08.06, 14:40
                                          > moj syn to z poczatku tez sie wstydzil a teraz krotkie spodnie zaklada odrazu
                                          w
                                          >
                                          > domu i po sprawie.
                                          to zimie to musi mu byc extra nie wygodnie jak zalozy sobie bokserki, krotkie
                                          spodnie, kalesony i na to jeszcze dlugie spodnie, to on musi byc jak mumia.
                                          jakos z w-f sobie poradzimy
                                          • muther Re: synek wybral 28.08.06, 21:24
                                            no wiadomo ze nie jest mu tak jak w lato tzn wygodnie ale mowi ze woli to niz
                                            smiechy kolegow, no kazda matka decyduje sama kiedy przestawic dziecko na
                                            zwykla bielizne
                                            mojemu synowi ewentualnie sam kupuje w hipermarkecie bielizne,
                                            • mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 29.08.06, 09:51
                                              dziwne ma nastawienie >ze woli to niz
                                              > smiechy kolegow
                                              mojemy synowi raz kupilem w hipermarkecie bokerki i potym jak je zalozy i sobie
                                              usiadl pekly na szwie ( a nie byly za ciasne ani nic) i od tamtej pory wole
                                              dozlozyc 3 zlote wiecej i kupic w pewnym miejscu
                                              • muther Re: synek wybral 29.08.06, 12:15
                                                to trzeba bylo zrekalmowac a nie sie poddawac.
                                                albo tak jak tu jedna pisze ze kupowac bielzne w sklepie gdzie ma nic innego
                                                tez nie jest dobre.
                                                • salamdra Re: synek wybral 29.08.06, 13:09
                                                  a czemu to niby nie jest dobre ?? ze w jednym sklepie jest tylko sama
                                                  bielizna ??
                                                  • mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 29.08.06, 13:49
                                                    no moze i sie sa dokonca dobre, ale przynajmniej nikt sie w takim sklepie nie
                                                    gapi co kupujesz, i do tego tez moge dostac porade ze to czy tamto ...
                                                  • muther Re: synek wybral 29.08.06, 18:59
                                                    a niby jaka porade ?? i ja dalej obstaje przy hipermarketach. ostatnio kupilam
                                                    synowi w promocji 5 par za 6 zlotych. i co moze sie nie oplaca ?? za tyle to ty
                                                    w tym swoim normalnym moze 1 pare kupisz.
                                                  • mieszkaniec_rz-owa Re: synek wybral 30.08.06, 09:56
                                                    ze ta lepsza niz tamta,
                                                    > synowi w promocji 5 par za 6 zlotych
                                                    to chyba jednorazowe
                                                    > w tym swoim normalnym moze 1 pare kupisz
                                                    2 pary ale przynajmniej wiem ze zaraz nie pekna na szwie
                                                  • salamdra kazdy kupuje tam 30.08.06, 17:11
                                                    gdzie uwaza za sluszne
                                                    >promocji 5 par za 6 zlotych
                                                    moze i sie oplaca ale jako jedno razowe
                                                  • mieszkaniec_rz-owa Re: kazdy kupuje tam 30.08.06, 21:13
                                                    > gdzie uwaza za sluszne
                                                    otoz to
                                                    > moze i sie oplaca ale jako jedno razowe
                                                    fajne to podsumowalas
                                                  • muther Re: kazdy kupuje tam 31.08.06, 11:25
                                                    narazie zostaly wyprane i sa w calosci, i sie nie rozlazly w praniu
                                                    i kupilam mu tez takie nowe fajne bokserki ktore jak zalozyl to nogawki ma
                                                    prawie do kolan
                                                  • mieszkaniec_rz-owa Re: kazdy kupuje tam 31.08.06, 16:35
                                                    > i kupilam mu tez takie nowe fajne bokserki ktore jak zalozyl to nogawki ma
                                                    > prawie do kolan
                                                    a czy to nie sa przypadkiem krotkie spodnie ??? lub babska bielizna ??? i jak
                                                    takie cos mozna zalozyc ???
                                                  • salamdra Re: kazdy kupuje tam 01.09.06, 20:58
                                                    > a czy to nie sa przypadkiem krotkie spodnie ??? lub babska bielizna ??? i jak
                                                    > takie cos mozna zalozyc ???
                                                    tez sie zastanawiam jak on to wogole zalozy ??? mojemy synkowi nigdy bym czegos
                                                    takiego nie kupila zeby bielizna mial ... do kolan
                                                  • muther Re: kazdy kupuje tam 04.09.06, 17:39
                                                    nie to jest normalna bielizna ktora zreszta moj syn nosi i mowi ze sa fajne. a
                                                    co do tych za 5 zlotych jakos sie nie rozlazly jak to twierdziles
    • madzia1708 Re: co lepsze ?? 28.08.06, 16:06
      Dopiero majtki Mu kupujesz? dziwnie późno surprised)

Kacper nosi zwykłe, sama Mu kupiłam, nie pytałam się Go, ale moze teraz
      faktycznie z Nim sie udam po bieliznę surprised)
      • salamdra Re: co lepsze ?? 28.08.06, 17:30
        tylko jak z nim pojdziesz to wybieraj gdzie jest tylko sama bielizna wtedy maja
        wiekszy wybor i mniejsze ceny i naprawde nawet sama mu kup na probe ze 2 pary
        bokserek sa lepsze w uzytkowaniu widze to po synu ze nie ma odparzen jak w
        pieluchomajtkach
        a i widze ze tez sie dziela radami jaka syn ma miec bielizne na wf-ie,
        • ojciec_remika Re: co lepsze ?? 04.09.06, 18:05
          Jestem zwolennikiem bokserek. Sam takie noszę i mojemu synkowi też
          przypasowały. smile
          • muther Re: co lepsze ?? 08.09.06, 16:32
            nie no moj maz to on nie lubi takiej bielizny ale syn tak
            • salamdra Re: co lepsze ?? 09.09.06, 19:50
              no mnie sie mojego tez udalo naklonic do noszenia bokserek i teraz w domu
              moi "mezczyzni" nosza tylko bokserki i sa zadowoleni
              • mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 10.09.06, 13:18
                ja tez nosze bokserki ale dopiero od niedawna i sa brdzo praktyczne w
                uzytkowaniu
                moj syn tez nie narzeka i nawet na w-f tez w nich chodzi (choc za pierwszym
                razem sie z niego smiali) to tak teraz sie tym nie przejmuje i mowil jeszcze ze
                pare osob u niego w klasie tez zaczyna chodzic w bokserkach
                • muther Re: co lepsze ?? 15.09.06, 16:29
                  > moj syn tez nie narzeka i nawet na w-f tez w nich chodzi (choc za pierwszym
                  > razem sie z niego smiali) to tak teraz sie tym nie przejmuje i mowil jeszcze
                  ze
                  >
                  > pare osob u niego w klasie tez zaczyna chodzic w bokserkach

a nie mowilam ze nie ma sie na zapas martwic, dobrze ze koledzy z jego klasy
                  tez sie przemogli do bokserek bo to jest odpowiednia bielizna dla chlopcow
                  • salamdra Re: co lepsze ?? 16.09.06, 14:33
                    > tez sie przemogli do bokserek bo to jest odpowiednia bielizna dla chlopcow

a czemu tak twierdzisz ?? ze odpowiednia

> > pare osob u niego w klasie tez zaczyna chodzic w bokserkach

pewnie stwierdzili ze im sie taka bielizna podoba
    • sarna73 Re: co lepsze ?? 16.09.06, 14:39
      moj 4 letni syn nosi i bokserki i zwykłe majtki, ale woli chyba majtki, w
      bokserkach jest mu za luźno, często nogawki źle układają się w spodniach, no i
      czasem mu wypada zawartość bokiem, jak siedzi w samych bokserkach smile
      • salamdra Re: co lepsze ?? 16.09.06, 17:37
        > bokserkach jest mu za luźno
        co przez to rozumiec ??
        > często nogawki źle układają się w spodniach
        to chyba nie problem aby sobie gdzies dyskretnie poprawic ??
        > czasem mu wypada zawartość bokiem, jak siedzi w samych bokserkach smile
        ale jak bokiem wypada ?? moj 2,5 latek po domu tez biega w samych bokserkach i
        co najwyzej to przez te dziurke mu czasem sie wysunie, ale kupilam mu osttnio
        takie bez gizuka ale zakladane i bez problemu
      • mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 17.09.06, 17:51
        moj tez tego doswiadczyl ze mu wypadal zawartosc i to jeszcze przy koledze i od
        tamtej pory uwaza jak ktos jest czy ma spodnie zeby znow sie nie zawstydzic, i
        zadko kiedy siedzie w samych bokserkach
        > bokserkach jest mu za luźno
        moj syn tak samo twierdzi i uwza to za dobra ceche bo go juz ptaszek nie boli i
        jest swobodniejszy etc
        • muther Re: co lepsze ?? 18.09.06, 15:05
          czemu bokserki sa odpowiednie ?? bo nie uciskaja i sa wygodniejsze w
          uzytkowaniu. tak twierdzi moj syn

> moj syn tak samo twierdzi i uwza to za dobra ceche bo go juz ptaszek nie boli

a to co wczesniej go bolal ??

mojemu synowi (11 lat) nie pozwalam aby w domu byl tylko w samych bokserkach
          jak sa inni domownicy. jak nikogo nie ma to sobie moze
          ale to ladnie musial sie zawstydzic twoj syn przy koledze
          • mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 20.09.06, 13:51
            > a to co wczesniej go bolal ??
            czasem sie uskarazl ze go swedzi lub boli
            > mojemu synowi (11 lat) nie pozwalam aby w domu byl tylko w samych bokserkach
            > jak sa inni domownicy. jak nikogo nie ma to sobie moze
            moj syn nie lubi jak sie go widzi tylko w samej bieliznie,
            > ale to ladnie musial sie zawstydzic twoj syn przy koledze
            no i od tamtej pory juz nie chodzi w samych galotkach po domu
            • ojciec_remika Re: co lepsze ?? 21.09.06, 15:16
              > > ale to ladnie musial sie zawstydzic twoj syn przy koledze

Wstyd wstydem, ale nie przesadzajmy. Skoro nie zrobił tego specjalnie czy coś w
              tym rodzaju, to czemu aż tak sie wstydzi?? Po prostu każdemu może się zdarzyć. W
              szczególności, że był to kolega, a nie koleżanka...
              A z bieganiem w samej bileiźnie po domu... Chce - niech biega, byle w bieliźni i
              tylko jak jesteśmy sami (on, ja i żona), nigdy gdy ktos więcej...
              • muther Re: co lepsze ?? 22.09.06, 21:19
                > szczególności, że był to kolega, a nie koleżanka...
                ale jak by nie bylo, jednak obca osoba mimo ze kolega
                > A z bieganiem w samej bileiźnie po domu... Chce - niech biega, byle w
                bieliźni
                moj syn nie lubi paradowac w bieliznie a i nwet nie chcemy aby po domu chodzono
                w samej bieliznie
                • salamdra Re: co lepsze ?? 23.09.06, 20:05
                  ja tam mojemu synowi pozwalam chodzic w samej bieliznie a nawet czasem chodzi i
                  bez ale staramy sie tego unikac
                  i nadal uzywa bokserek i twarzowo mu nawet w tej bieliznie
                  a to jak go bola czy swedzial to nie trzeba bylo isc do lekarza ??
                  • mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 25.09.06, 19:51
                    > a to jak go bola czy swedzial to nie trzeba bylo isc do lekarza ??
                    tylko ze on nie cierpi lekarza i nawet do zwyklego badania nie chce zdjac
                    koszulki, a co dopiero o takim badniu gdzie trzeba by "go" pokazac
                    • muther Re: co lepsze ?? 26.09.06, 20:06
                      > tylko ze on nie cierpi lekarza i nawet do zwyklego badania nie chce zdjac
                      > koszulki
                      co to ma znaczyc ze nie cierpi lekarza ?? ma isc i tyle
                      >a co dopiero o takim badniu gdzie trzeba by "go" pokazac
                      nie wiadomo czy trzeba by go pokazywac i wyjmowac ??
                      • salamdra Re: co lepsze ?? 27.09.06, 15:29
                        > nie wiadomo czy trzeba by go pokazywac i wyjmowac ??
                        to niby jak mial by go zbadac ??
                        ja naszczescie ze swoim synkiem nie mam takich problemow, ostatnio nawet mnie
                        zadziwil jak bylismy u lekarza na badaniu to ... zdjal swoje spodeni i pochwali
                        sie doktorce jaki ma bokserki. smiechu troche bylo bo nikt sie takiego ruchu z
                        jego strony nie spodziewal, pozatym uslyszalam od doktorki ze dokonalam dobrego
                        wyboru co do bielizny
                        • mieszkaniec_rz-owa Re: co lepsze ?? 28.09.06, 21:34
                          > nie wiadomo czy trzeba by go pokazywac i wyjmowac ??
                          ale nie trzeba bylo isc naszczescie do lekarza
                          tez bym chcial aby moj syn na takim luzie podchodzil do badania lekarskiego jak
                          twoj.
                          • muther Re: co lepsze ?? 29.09.06, 18:45
                            a co ci dokladniej powiedziala doktorka ??
                            moj tez nie lubi isc do lekarza a zwlaszcza jak ma zdjac spodnie np bilans czy
                            wizyta i chirurga
                            • salamdra Re: co lepsze ?? 01.10.06, 15:32
                              chyba zaden facet nie lubi zdejmowac spodnie u lekarza (moj maz to samo)
                              a powiedziala ze w tak mlodym wieku ta bielizna jest dobra bo nie
                              uciska "ptaszka" i to wplywa dobrze na krazenie krwi i nie ma sie problemow z
                              moczem
                              tylko powiedziala aby w zimie uwazac i go nie przeziebic czyli poprostu mam mu
                              zakladac rajtuzki lub kalesonki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka