Dodaj do ulubionych

DO WSZYSTKICH MAM

IP: *.* 04.01.02, 23:09
Kochane Mamy! Dopiero od paru wieczorów przesiaduję sobie na stronie eDziecko i czytam zazwyczaj forum (fantastyczny pomysł). Dziękuje za odpowiedź na mój post na temat złości (Beato, magnez napewno wypróbuję). Cieszę się, że mogę tu napisać o swoich problemach czy radościach. Pierwszy raz od dłuższego czasu nie czuję się sama z tym wszystkim. Mieszkam od niedawna w Świnoujściu i nie mam tu wielu znajomych, mąż dużo pracuje - same rozumiecie. Chciałabym znależć e-mailowe koleżanki do pogaduszek nie tylko na forum. Może któraś z Was ma program Gadu-Gadu i zechce dać mi swój kontakt. Fajnie byłoby tak sobie czasem pogadać. A może jest tu jakaś Mama ze Świnoujścia, odezwij się do mnie. Dzień za dniem z dwójką cudownych dzieciaczków - Daruś ma dwa latka, a Oleńka niespełna 6 miesięcy - to wiele radości i jeszcze więcej pracy. Dzięki forum odrywam się trochę od zgiełku dnia i dowiaduję wielu potrzebnych rzeczy.To więcej, niż daje przeczytanie gazety. Cieszę się, że JESTEŚCIE! Pozdrawiam gorąco - Sylwia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: DO WSZYSTKICH MAM IP: *.* 07.01.02, 11:55
      Sylwia, cieszę się (i myślę, że nie tylko ja), że mamy nową koleżankę na forum. Ja tu bywam (właściwie powinnam napisać "przebywam") juz prawie rok, czyli prawie od początku istnienia forum.Jeśli chcesz poznać koleżanki z twoich okolic, zamieść post na forum Regionalne. Jest tam duży ruch i z tego, co wiem, dziewczyny często znajdują sąsiadki do pogadania i na spacery. Pozdrawiamagata - mama Szymka (20 miesięcy) i małej dziewczynki oczekiwanej w marcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka