Gość: guest
IP: *.*
04.01.02, 23:09
Kochane Mamy! Dopiero od paru wieczorów przesiaduję sobie na stronie eDziecko i czytam zazwyczaj forum (fantastyczny pomysł). Dziękuje za odpowiedź na mój post na temat złości (Beato, magnez napewno wypróbuję). Cieszę się, że mogę tu napisać o swoich problemach czy radościach. Pierwszy raz od dłuższego czasu nie czuję się sama z tym wszystkim. Mieszkam od niedawna w Świnoujściu i nie mam tu wielu znajomych, mąż dużo pracuje - same rozumiecie. Chciałabym znależć e-mailowe koleżanki do pogaduszek nie tylko na forum. Może któraś z Was ma program Gadu-Gadu i zechce dać mi swój kontakt. Fajnie byłoby tak sobie czasem pogadać. A może jest tu jakaś Mama ze Świnoujścia, odezwij się do mnie. Dzień za dniem z dwójką cudownych dzieciaczków - Daruś ma dwa latka, a Oleńka niespełna 6 miesięcy - to wiele radości i jeszcze więcej pracy. Dzięki forum odrywam się trochę od zgiełku dnia i dowiaduję wielu potrzebnych rzeczy.To więcej, niż daje przeczytanie gazety. Cieszę się, że JESTEŚCIE! Pozdrawiam gorąco - Sylwia.