Dodaj do ulubionych

Żłobek albo miniżłobek

IP: *.* 10.01.02, 14:33
Szukam żłobka (klasycznego) albo miniżłobka w Warszawie.Mieszkam na Żoliborzu, ale mogę dojeżdzać.Zależy mi na małej grupie.Synek ma dwa latka.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Żłobek albo miniżłobek IP: *.* 10.01.02, 14:52
      Zaraz, zaraz - maugosia to mieszkała w irlandii- o ile mi sięcoś nie pomieszało. Pomieszało mi się :what:
      • Gość: guest Re: Z˙?obek albo miniz˙?obek IP: *.* 11.01.02, 13:29
        Czescsmile Wiem ze jest taki prywatny zlobek w okolicach Grojeckiej. Nie mam w tej chwili nr telefonu, ale jesli Cie zainteresuje napisz maila i podam Ci. Przyjmuja tam dzieci od 2 latek i cieszy sie naprawde dobra opinia. Zlobek jest w pieknym domu z ogrodem, swietne opiekunki.Pozdrawiam Aga\nwiesia napisa?a
    • Gość: guest Re: Żłobek albo miniżłobek IP: *.* 11.01.02, 17:20
      Znam świetny miniżłobek na Żoliborzu. Chodziła do niego przez dwa lata moja córeczka od 1 roku i 2 miesiecy (teraz ma 5 lat). Prowadzą go dwie ex-panie przedszkolanki. Żłobek jest na ulicy Zgromadzenia Żubr w prywatnym mieszkaniu. Otwarty od rana do 17.00. Jak Cię to interesuje mogę poszukać dokładnego namiaru. Ja byłam naprawdę zadowolona, chociaż dojeżdżałam z Pragi Południe (z Grochowa).
      • Gość: guest Re: Żłobek albo miniżłobek IP: *.* 14.01.02, 22:50
        Kasiu ja byla bym zainteresowana tym zlobkiem .... i mam pytanko od jakiego wieku mozna tam zapisac dziecko . rowniez jestem z Zoliborza .POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka