Dodaj do ulubionych

dziecko milczące

IP: *.* 05.05.02, 15:18
dziecko milczące Utrzymanie produkcji siary i pozniej mleka wiaze sie z dostarczanymi plynami. Przy porodzie mozna stracic duzo krwi, plynow, dlatego nalezy koniecznie pic co najmniej 8 szklanek dziennie, aby zapewnic produkcje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Róża Bartnik Re: dziecko milczące IP: *.* 08.07.02, 22:11
      DziękujęZ radością przeczytałam ten tekst. Mój dwuletni synek jest właśnie taki: spokojny, potrafi się doskonale sam bawić, "czytać" sobie książeczki, nie każdego i nie od razu obdarza swoją uwagą, potrzebuje czasu by poczuć się dobrze w nowym otoczeniu. Jest bardzo wrażliwym i czułym dzieckiem. Czasem myślałam, że to moja wina, gdyż źle go wychowuję. W czasach wszechogarniającej rywalizacji i agrsji nawet mamy przy piaskowwnicy z litością patrzą na takie inne, nieagresywne i spokojne dziecko. Czasami w myślach zgadzałam się z nimi, choć dostrzegam wiele zalet swojego dziecka. Wiem, że synek jest nietuzinkowy, ale obawiałam się, że będzie miał trudniej w życiu. W tekście znalazłam potwierdzenie tego co gdzieś głęboko czułam. Wrażliwość to siła człowieka, na której wiele można zbudować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka