nhania 08.01.08, 18:03 sorki ale młoda ma już ponad 11 miesiecy. nie karmie jej cycem juz prawie 4 m-ce a @ nadal nie mam nie zebym tęskniła ale staramy sie o następne i dupa blada na tescie ciągle 1 kreska? długo jeszcze bede czekała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa 1 miesiac 13 dni i 7 godzin :) 08.01.08, 19:00 a tak nie żartując to bardzo ci zycze drugiego dzieciaczka szybciutko cierpliwosci ))) Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: sory ale ja CIPowo-krótko i cichaczem 08.01.08, 19:42 Hania może do lekarza, na pewno coś poradzi. A myślę, że tak będzie szybciej niż jak będziecie czekać na samopojawienie. A jak chcecie następnego dziecia to pewnie Wam na czasie zależy... Powodzenia, Trzymaj sie! ja trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 stanowczo do lekarza!!!!! 08.01.08, 21:12 niech sprawdzi co i jak!!!! I życzę szybkiego zaciążenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nhania do lekarz do lekarza 08.01.08, 21:57 no i chyba bede musiała iść ale jakoś nie chce mi sie (mój zmienił szpital i miasto, a 2 jest ponad 200km dalej) bo tu już zostali tylko tacy starzy i co ich nie lubie za specjalnie ale jak tak mówicie to i pójdę dzieki za ciepłe słowa i trzymanie kciuków- dam znać czy robicie to skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g wydaje mi się, że.... 09.01.08, 10:41 4 miechy to juz na tyle długo, żeby udac się do gin. moja kuzynka z podobnymi "objawami" okazała się miec problem z tarczycą Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: sory ale ja CIPowo-krótko i cichaczem 09.01.08, 13:39 Hania, tu nie do lekarza trzeba ale do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
nhania ulakoszula 10.01.08, 09:29 hihihi tam chodzimy z m jak tylko jest w domu (czyli ok 10 nocy w miesiacu ale do lek chiba pójdę bo strasznie chce!!! najlepiej bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś