jerzy_nka 08.01.08, 21:13 a jak wygladaja relacje Twojej córeczki z tym psem ze zjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka247 Re: asienka247 08.01.08, 22:04 Jerzy_nka ten pies to moich rodziców jest, ale my czesto tam jezdzimy Jak Julka była malutka(po porodzie siedzialam u mamy 3 tyg) wiec zadnych reakcji pozniej jak była juz troszeczke wieksza lizał jej nozki img175.imageshack.us/my.php?image=dscn6217sy5.jpg img144.imageshack.us/my.php?image=dscn6199kl7.jpg jak zaczeła raczkowac i podchodzila do niego on zaraz odchodzil Teraz jak chodzi to czasem sie nim zainteresuje podejdzie do Niego on stoi grzecznie nic nie robi, ale nie pozwalam jej na szarpanie go za ogon czy jakiekolwiek inne zabawy, ale ona nawet tego nie robi Podchodzi do jego miski i czasem grzebie on nawet wtedy nie podejdzie Jesli chodzi o dzieci wieksze takie kilkuletnie to bardzo lubi sie bawic z nimi, szarpac o zabawke,biegac i szalec A jesli chodzi o osoby obce, to kazda wpusci do domu machajac ogonem i skacząc z radosci) Nigdy nie słyszałam zeby zaszczekał na człowieka Wydaje mi sie, ze duzo zalezy od wychowania psa A rasa doriana to AMSTAFF tu Julka zaczepia Doriana www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e01cb01291ddb07.html A czemu pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka Re: asienka247 09.01.08, 11:34 pytam bo zawsze jestem ciekawa relacji, bo śmiesznie wygląda duży pies z małym człowieczkiem, nie mam żadnych fobii ani urazów w tym temacie. (Jedyne co mnie w tym względzie zszokowało to to, że jakis czas temu pewna kobieta zostawiła w domu na tydzień dziecko z psem, ale to nie ma związku z Tobą. I tak w tedy szokująca nie była dla mnie obecność psa, tylko samotność i cierpienie dziecka) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: asienka247 09.01.08, 11:45 Myslałam, ze moze chcesz sobie kupic takiego psa i dlatego pytasz Kiedys mialam kundla takiego bardzo małego był grozniejszy od Amstaffa, wraczał na obcych, nawet czasem ja sie bałam podejsc do Niego jak jadł cos))taaaki mały a grozny jak diabli)) Odpowiedz Link Zgłoś