kasia-74 20.01.08, 20:05 Mąż wczoraj kupił, no świetna jest, a z soczkiem jabłkowym jak zwykle pyszniutka Kliknij w link: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ab8442e8efab739.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-74 Re: Widziałyście żubrówkę% w zimowym ubranku? 20.01.08, 20:07 A ubranko nazywa sie żubranko, ale nawet na czasie, modniutkie z futrzanym kołnierzem. Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: Widziałyście żubrówkę% w zimowym ubranku? 20.01.08, 20:29 Kupila bym tylko do ozdoby,bo ja moge duzo pic i rozne rzeczy,ale po zubroce to mi odpierdala,pilam 2 razy w zyciu i przysiegam ze nigdy jej nie tkne !!! Never !!! oczywiscie z sokiemjablkowym i cynamonem ale i tak bleee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 ech żubrówka..... 20.01.08, 22:21 mam do niej sentyment.... na ostatnim roku studiów podczas jednej imprezy kumpel mi robił 'driny od serca' z żubrówki..... rano głowa mi się w drzwiach nie miesciła..... PP ale i tak żubrówkę lubię!!! a żubranko widziałam juz DD Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 miałam, wyzarłam ale futerko zostało :D:D 20.01.08, 22:35 musze se WKŁAD kupic ) tez z sokiem jabłkowym pijam ) Odpowiedz Link Zgłoś
kkasia781 Re: Widziałyście żubrówkę% w zimowym ubranku? 20.01.08, 23:55 Czadowe jest. Ale pytanie powinno brzmiec czy pilysmy a nie czy widzialysmy )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Widziałyście żubrówkę% w zimowym ubranku? 21.01.08, 09:22 Super! A ja w 27 tyg i o żubrówce moge sobie tylko pomarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-74 24lenka... 21.01.08, 11:33 może ty miałaś pecha i piłaś te dwa razy Sieradzką żubrówkę, bo ona to jest fatalna, a na drugi dzień to istny koszmar, dlatego uważajcie na ta żubrówkę z Sieradza. Tak w ogóle to najlepsza jest żubrówka Vincent ( w tej chwili nie pamietam , ale ona chyba jest z Białegostoku), nie wszędzie ją mozna dostać, ale polecam, bo warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś