kichigai_ushi 25.03.08, 16:11 e ze zbedna makulatura???? mam tego troche i zal wyrzucac, nie mam komu oddac, jakie spomysly ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubasio Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 25.03.08, 16:22 zanieś do przychodni lub szpitala położniczego tam na pewno trafią w odpowiednie ręce Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 25.03.08, 16:23 hmm.. w sumie jakas dobra myl, ale chyba lepiej zadzwonic i zapytac, co ? bo ja bym musiala transport autem zalatwic, bo za duzo tego mam zaby samej autobusem i z dzieciem wiesc jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 25.03.08, 16:35 no zadzwoń ,bo faktycznie szkoda tego wyrzucać Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 25.03.08, 18:10 Ja kiedys uszczęsliwiŁam gazetkami jedną mamę z forum wysŁaŁam jej kilka razem ze sprzedanymi ubrankami Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 25.03.08, 18:43 a ja wyrwalam strony z przepisami, schowalam w segregator, a reszta do smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 25.03.08, 22:12 ja sprzedałam na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 25.03.08, 23:51 A ja powycinałam postaci ze zdjęć i wykorzystałam do zabaw plastycznych z Kubą. Reszta na makulaturę poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 26.03.08, 09:14 allegro?? Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 26.03.08, 09:55 tak, zrobiłam komplety po 10-15 gazetek i sprzedałam w cenach od 5 do 15 zł plus przesyłka. Są chętni na to, bo licytowali ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 26.03.08, 10:08 Ja tez wycielam przepisy a reszta do kibelka Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 28.03.08, 21:27 Zgadzam się można sprzedać na allegro nie są duże pieniądze ale zawsze się może komuś przydać. Mam jeszcze inny pomysł ja chciałam tak zrobić kącik synusiowi zrobić ramkę z tapety albo pasków do wykończenia i wypełnić je wycinkami z gazet dla dzieci- ja mam takie kubusiowe gazetki. Co wy o tym myślicie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: jesli zbieralyscie dzieciowe gazetki, to co r 28.03.08, 21:57 Kiedy uzbierałam wielkie pudło akurat sąsiadka była w pierwszej ciąży i ochoczo wzięła całą stertę. Teraz na bieżąco wywalam na makulaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s kiczi 29.03.08, 00:02 ja wyciełam strony z przepisami, i opisami chorób i leczenia, resztę spaliliśmy w kominku - dobra podpałka )) Odpowiedz Link Zgłoś