kichigai_ushi 11.04.08, 16:18 no dobra. kto waszym zdaniem- nie mowie o wlasnych osobistych partnerach, zasluguje na miano sexiaka? tego naj naj naj? kto waszym zdaniem i dla was jest mega wypasionym ciachem? ja mam kilka typow. deep reeves moby- tego mam nawet na koszulce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kichigai_ushi Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 16:21 moj number one www.moby.com/files/www/photos/moby_eating_tshirt.preview.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 17:59 Mi się kiedyś podobał Colin Farrell np. w filmie Swat wyglądał normalnie, że kisiel w majtkach... Do tej pory baardzo Denzel Washington, tak realnie to afroamerykanie niekoniecznie mi się podobają, ale ten facet ma coś takiego w oczach.. może nie ciacho, ale facet zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 18:03 acha zpomniałam jeszcze okrutnie kręci mnie Marek Kondrat, zamykam oczy on niech nawija o tych swoich winach a ja się rozpływam, ten głos , charyzma, charakter i klasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 20:13 Kurt Cobain Johnny Deep Odpowiedz Link Zgłoś
nesting_sheep Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 20:09 Kevin Spacey Gary Oldman Mickey Rourke Sean Connery Travolta trudno mi sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
nesting_sheep Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 20:14 no i zapomnialam-Brad Pitt jest zupełnie nie w moim typie ale zajebiście działa na moją wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 21:03 tia lubie popatrzec na Brada chociaz on taki lalusiowaty czasem ale ma cos skubany w sobie Denzel jest czadowy- im starszy tym lepsze ciacho Bruce willis ech...... z polakow Małaszynski jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 21:09 Matthew McConaughey Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: najbardziej sexowny facet..... 11.04.08, 21:14 christian bale www.sliceofscifi.com/wp-content/uploads/2007/12/christian-bale.jpgmrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
deela qrde 11.04.08, 21:15 www.sliceofscifi.com/wp-content/uploads/2007/12/christian-bale.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Dżony oczywiscie :D n/t 12.04.08, 00:16 tez mi sie podoba ale widze ze sie nie dopcham Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Dogadamy sie >:-] 12.04.08, 10:04 On jeden, nas troszke wiecej. Powinien sie cieszyc. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rivia Re: najbardziej sexowny facet..... 12.04.08, 15:42 Sting i Bryan Adams. Osobno lub w dwójke at the same time Odpowiedz Link Zgłoś
cicha_mysz Re: najbardziej sexowny facet..... 12.04.08, 22:52 zdecydowanie Johnny Deep, Gary Oldman - miejsce 2, a 3 Nicolas Cage- chociaż mój mąż twierdzi,że on mógłby zagrac Lucky Luke'a bez charakteryzacji ,ale to napewno z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: najbardziej sexowny facet..... 13.04.08, 14:39 Donald Trump i Radziu Majdan )))) A tak seriously to Johnny Depp (uwielbiam go rowniz za wybor rol, m.i. "Sleepy Hollow", "Arizona Dream", "Pirates of the Caribbean" czy "Finding Nerverland" ) i Wentworth Miller. Z mniej znanych to moj maz )) Odpowiedz Link Zgłoś
tutsi1 Re: najbardziej sexowny facet..... 13.04.08, 16:46 Al Pacino jak był trochę młodszy, szczególnie w "Adwokacie diabła"Orlando Bloom ale tylko we Władcy Pierścieni;p Odpowiedz Link Zgłoś