fajnyrobal 23.07.08, 13:28 Mojej Surykatki to picie wody z wanny. Nie zawsze czystej. Zanim dorwę to myk i już się nachla. Dobrze, że nie z kibla... )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz Re: Nowe hobby 23.07.08, 15:29 hehe, moj tez lubi, tylko on kulturlanie podczas kapieli - kubeczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Na ta z kibla przyjdzie czas :DDD 23.07.08, 18:20 Moj jakos nigdy nie chcial skosztowac wody z kapieli i bardzo dobrze, bo kto tam wie ile razy sika do takiej wody. www.mieszkanie.kum.pl Synek Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Nowe hobby 23.07.08, 22:14 moje tez do niedawna mialy takie zamiłowania- i tez pełna kulura, kubkiem albo łyzeczka; ale ja probowalam oduczyc i zabieralam wtedy te rzeczy, bo nie moglam patrzec, jak one taka brudna wode pija Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Nowe hobby 23.07.08, 23:08 No nie, moje dziecię nie siorbie jak świnka bezpośrednio z koryta, tylko kulturalnie kubeczkiem, co nie zmienia faktu, że żłopie tę wodę nałogowo. Najlepsza z mydłem i nie powiem z czym jeszcze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gimel4 Re: Nowe hobby 24.07.08, 10:10 a mój siorbie prosto z wanny tylko tymi bystrymi oczyskami łypie, czy się patrzę i zdążę zareagować Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Nowe hobby 24.07.08, 10:48 Te typki tak mają. Widocznie muszą uzupełnić braki różnych świństw w organizmie.Najsmaczniejsze są przecież pety na spacerku DD Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz to ja was teraz przebije:D 24.07.08, 11:27 moj syn, oprocz tej nieszczesnej wody bardzo lubi wyjadac swinskie kupki jak tylko nie patrze, to zbiera i wyjada co z klatki wypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: wygrałaś bleeeeeeee :) 24.07.08, 16:12 No nie wiem... Surykat po raz pierwszy dziś zbombardowała nocnik. Pięknie, tylko zanim ją dorwałam wsadziła paluszek w swoje dzieło i z ,,mniam, mniam" oblizała... Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: wygrałaś bleeeeeeee :) 24.07.08, 16:51 no ale to było po raz pierwszy-wszystkiego trza w życiu spróbować, no nie ??;P a Tymon Kamy to już recydywa : "jak tylko nie patrze, to zbiera i wyjada co z klatki wypadnie:/" Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz robal:) 24.07.08, 18:32 i tu mnie nie pobijesz(a wlasciwie mojego syna) - ile razy zapomne wyniesc po nocce nocnik kini do kibla, to ten wpada do jej pokoju z predkoscia blyskawicy i myje sobie rece w moczu ale to i tak nic, ostatnio kinia zrobila z rana grubsza sprawe, a tymon dopadl nocnika pierwszy niz ja byl wysmarowany gownem on,jego ubranie i dywanik (w kolorze ecru:/). nie chce wiedziec, czy zdazyl sprobowac czy nie. oczywiscie o grzebaniu w kuwetach przy okazji wizyty u tesciow nawet nie wspominam. ktos jeszcze twierdzi, ze jego dziecko jest obrzydliwasze niz moje??;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: robal:) 24.07.08, 23:03 O... kurcze pióro...Dobry jest. Ale to wszystko w końcu produkty naturalne są, nie? ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamsi Re: Nowe hobby 24.07.08, 18:30 Dinozaur też pije wodę z wanny podczas kąpieli W zasadzie z wanienki, bo on jest malutki i wystarcza mu wanienka w wannie jeszcze A propos kibla - znacie jakieś skuteczne zabezpieczenia na kibel, które się nie odklejają natychmiast po naklejeniu? My już dwa rodzaje wywaliśmy, ja nie wiem, dziadostwo jakieś Dinozaur z kibla co prawda jeszcze nie pił (wow!), ale za to dwa razy wrzucił tam już pieluchę tetrową, z którą akurat spacerował po mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś