mariken 12.08.08, 10:55 czy ja was widziałam w jeff's tydzień temu w niedzielę? jeśli tak, to twój mały miał takie buty jak moja kalina ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azille Re: Azille! 12.08.08, 13:09 Takie czerwone trampki? Trzeba bylo powiedziec ze to Ty!!!!!!! My wpadlismy na obiad na chwile bo ja w Wawie bylam tydzień ale szybko wypadlismy bo mlody dostal goraczki rozwolnienia itd. Szkoda ze nie powiedzialas ze to Ty bylas?!!!! Jak mnie rozpoznalas?! Odpowiedz Link Zgłoś
mariken hehe 12.08.08, 15:11 no, te trampki, siedzieliśmy przy zejściu na plac zabaw jak cię poznałam? chyba po oczach i kontraście z włosami (gdzieś kiedyś pokazywałaś zdjęcie) - jak wróciłam do domu to mi to wszystko po głowie chodziło ale nie mogłam skojarzyć dopiero później skojarzyłam młodego, a z nim ciebie, hehe no, mały ten świat, co? Odpowiedz Link Zgłoś
azille ano maly 13.08.08, 23:08 szkoda ze nie przypomnialas sobie wczesniej... bo ja bym Cie za chiny nie poznala raz ze zdj zadnego chyba nie widzialam a dwa ze skojarzylam Twoja mala bo te trampki takie same no szkoda szkoda ze tak pozno szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś