bubasio 18.06.09, 15:20 2 mce po porodzie ja nie chceęęęęęęę, tak fajnie było bez niego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Re: buuu dostałam okres :( 18.06.09, 23:10 Ja dostalam 4 tygodnie po zakonczonym pologu i pamietam, ze tez nie bylam z tego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aintha Re: buuu dostałam okres :( 18.06.09, 23:29 poprzednio zajęło mi rok Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie --------------------------- | Dzieciaczkowo|Filmowo|Piosenki i wierszyki dlaDziecióf Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: buuu dostałam okres :( 19.06.09, 02:39 ja tez mialam luz 9 miesiecy, ale ten moj okres mi sie nie podoba musze isc do lekarza bo plamie raczej wiec dziwne.... a tobie buba nie zazdroszcze nosz zlosliwosc natury nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: buuu dostałam okres :( 19.06.09, 09:21 Witaj w klubie. Też dostałam jakieś dwa miesiące po porodzie. A potem nie było go przez półtora miesiąca. I karmiłam cycem, a raczej usilowałam karmić. Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: buuu dostałam okres :( 19.06.09, 10:24 a ja właśnie karmię cycem, dlatego myślałam że będzie jak ostatnio rok luzu a tu dupa no ale o na razie takie plamienie, niż porządny okres, więc może rozejdzie się po kościach Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: buba 19.06.09, 11:44 To może nie jest okres, tylko coś podźwigałaś np? Takie skąpe krwawienia występują nawet trzy miesiące po porodzie i nie jest to @. Ja wiedzałam, że mam okres bo 10 dni wcześniej miałam owulację i krwawienie trwało sześć dni. Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: buba 19.06.09, 14:23 dźwigać to dźwigam tylko dzieci ale faktycznie to okres nie był, bo się na wczorajszym plamieniu skończyło uff no cóż, z każdą ciążą i połogiem, coś nowego się człowiek uczy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: buuu dostałam okres :( 19.06.09, 11:21 ja pamietam tez dostalam jakies 3 miesiace po porodzie.....ale bylam zlaaaa!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrr strasznie zla. Odpowiedz Link Zgłoś