kamila_21 29.08.09, 12:55 2 tygodnie! Wlasnie zaczelam wczoraj. Mam zamiar nie robic NIC!! Odpoczywac, odpoczywac i jeszcze raz odpoczywac! Nawet nie wiecie jak sie ciesze.... Pochwalic sie chcialam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azzure1 Szkoda tylko 29.08.09, 22:14 że pogoda się popsuła Popieram pomysł nicnierobienia, wypoczynku na maksa i ładowania akumulatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s będę brutalna 02.09.09, 00:16 mój właśnie dziś się kończy, to szybko mija, nawet się nie obejrzysz... już ostatniego dnia zastanawiasz się czy w przyszłym roku nie będzie promocji i nie będziez miała np 31 dni urlopu... cierpię... bo było cudownie. Tobie też tego życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: będę brutalna 02.09.09, 11:37 ja bym chciala nic nie robic uwierz mi... fajnie masz.... mam w domu dwojke po wypadku, meza z chora reka (wczoraj mial zastrzyk ze sterydow w lokiec, i dwojke dzieci, wczesniej mialam 2 komplety gosci i prawde mowiac nie wyrabiam.... odpoczynku ciszy i samotnosci chceeeeee! wiec ciesz sie kochana i wypoczywaj ile wlezie! Odpowiedz Link Zgłoś