cichemka 11.03.04, 15:39 Kupne są szalenie drogie, wszyscy o tym wiemy. Poszukuję gotowych wykroi na ubranka aby je uszyć. A może jakaś Pani która umie projektować takie mini ciuszki i ma odrobinę czasu, zrobi taką przyjemność małym Barbusiom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: wykroje dla lalek Barbie -szukam, a TY ? 12.03.04, 11:10 Wiele razy się ten temat przewijał na grupie robótek ręcznych. Poszukaj przez google: groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&group=pl.rec.robotki-reczne Odpowiedz Link Zgłoś
cichemka Re: wykroje dla lalek Barbie -szukam, a TY ? 21.03.04, 20:06 Strasznie dziękuję za odpowiedź, każda porada jest cenna Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.s Re: wykroje dla lalek Barbie -szukam, a TY ? 15.03.04, 10:47 Wykrojów nie mam, ale mogę podać adresy, gdzie są niesamowite stroje dla Barbie wykonane na szydełku: www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=25466 www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=31795 Odpowiedz Link Zgłoś
cichemka Re: wykroje dla lalek Barbie -szukam, a TY ? 21.03.04, 20:07 Dzięki za linki, może jeszcze znajdzie się ktoś kto natknął się na podobne strony dla Barbie? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-wesola1 Re: wykroje dla lalek Barbie -szukam, a TY ? 24.03.04, 18:32 Dziś przeglądająć stronki allegro, natknęłam sie na zestaw wykrojów właśnie do lalki barbi, nie pamietam tak dokładnie ale nie było to zbyt drogie, i wiem, że było w dziale DOM I OGRÓD/ZABAWKI/LALKI I AKCESORIA. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
relitka Re: wykroje dla lalek Barbie -szukam, a TY ? 29.05.05, 09:36 witam wszystkie zagladajace tu panie i przesylam was kilka linkow gdzie mozna znalezc wykroje ubranek dla lalek barbie i nie tylko community.webshots.com/user/bestemor_ community.webshots.com/user/hampeskill community.webshots.com/user/jonamand community.webshots.com/user/willewam community.webshots.com/user/lillelotte zycze milego szycia Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wykroje dla lalek Barbie -szukam, a TY ? 31.05.05, 12:50 były kiedyś podane linki do rosyjskich stron z wykrojami-niesamowite,trzeba by poszukac w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 WYKROJE - ZNALAZŁAM :) 17.12.05, 12:38 Wydaje mi się, że na początek to wystarczy inkubusnet.internetdsl.pl/robotki/lalki/1.zip przeba wejść na nazwę: spodnie, bluza i kurtka. Pozdrawiamy i jak coś jeszcze znaje to oczywiście dodam Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 WYKROJE - ZNALAZŁAM :) 17.12.05, 12:49 i jeszcze coś, co może się przyda community.webshots.com/user/hampeskill community.webshots.com/user/lillelotte Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: WYKROJE - ZNALAZŁAM :) 17.12.05, 13:02 wykroje bikini z materiału: www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56297 Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 WYKROJE - ZNALAZŁAM :) 18.12.05, 15:08 www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82280 Odpowiedz Link Zgłoś