mirka17 22.10.04, 07:53 Podajcie mi proszę parę przedmiotów które zaczynają sią na "ch" i to takich które umie bez problemu rozpoznać i narysować 6-latek. Syn ma narysować do "zerówki" a ja mam zaćmienie umysłu i pamiętam tylko chleb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchomorki4 Re: przedmioty na "ch" 22.10.04, 08:00 A więc: chmura,chusteczka,chlebak,chwast,chaber Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirka17 Re: przedmioty na "ch" 22.10.04, 10:40 dzięki, tyle wystarczy. Teraz widzę że mocne mam to zaćmienie bo to przecież takie proste wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
taksoofka Re: przedmioty na "ch" 22.10.04, 15:29 a masz w domku słownik? Tam jest mnóstwo wyrazów, szukaj pod "ch" T. Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: przedmioty na "ch" 22.10.04, 19:56 nie czytam co dziewczyny wczesniej napisaly bo pewnie tez bym dostala zacmienia umyslu ja wymyslilam: - chusta - chryzantema (moze narysowac kwiatka ale nie wiem czy zapamieta to slowo) - chrupek - i wicej nic mi nie przychodzi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
sproket_mmm Re: przedmioty na "ch" 22.10.04, 22:08 chrust chałwa chwast chochelka chrabąszcz chusteczka chrzan chorągiewka Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: przedmioty na "ch" 22.10.04, 22:55 To jeszcze kilka: chata, chatka, chałupa, chlew... chałka chart (pies) chłopiec chodnik chomik a może chudy Chińczyk? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś