barbapa1 28.04.05, 11:25 Dziewczyny, jedziemy w odwiedziny do kuzyna i chcialabym cos kupic dla jego 6-cio letniej corci, czy macie jakies pomysly ?? dzieki za pomoc B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colline Re: prezent dla 6-cio latki 28.04.05, 13:11 książka edukacyjna (są takie dla dzieci w wieku 6-7 lat) gra planszowa torebka Odpowiedz Link Zgłoś
barbapa1 Re: prezent dla 6-cio latki 28.04.05, 16:20 ja mam core 1,5 - roczna i uwielbia 'tandetne' torebki, czy 6-cio latki maja juz bardziej 'wyrafinowany' gust, czy nadal sa jak sroczki ?? B. Odpowiedz Link Zgłoś
archi_joa Re: prezent dla 6-cio latki 30.04.05, 00:55 tandetne torebki lubia nawet panienki 13letnie...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
meggi27 Re: prezent dla 6-cio latki 02.05.05, 15:38 moja córka na s woje 6-te urodzinki dostała taki fajny pamiętnik z magicznym długopisem , piszesz nim ale tak normalnie go nie widać , ma taką lampkę z ultrafioletem , i jak podświetlisz to dopiero widać co napisałas. Naprawde polecam bo wiem ile radosci i zabawy jej dostarczył.Dostępny w hipermarketach i chyba w papierniczych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink A dla 6-io latka lub -latki ? 09.05.05, 11:53 Najbardziej mi sie podobaja zestawy typu Meccano, sklaniaja do myslenia. Wlasnie z mezem szukamy prezent na 6 urodziny syna i po wczorajszym dniu jestem strasznie rozszarowana oferta sklepowa. Kerstin Odpowiedz Link Zgłoś