nieluna 03.06.05, 18:30 Czy ktoś już był na filmie "Roboty" i może powiedzieć, czy film nadaje się dla 5-latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: Roboty 03.06.05, 19:02 byłam i polecam troszkę dziecko się nudzi pod koniec ale to normalne u 5-latków, musi sobie pochodzić, a film jest super p.s omiń reklamy i wejdź do kina 15 min po danej godzinie dorosły tego nie wytrzyma, a co dopiero dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
anes28 Re: Roboty 07.06.05, 10:32 Film naprwde fajny , ale raczej dla strszych dzieci , mysle ze w wieku szkolnym, moj prawie czterolatek ,ktory jest bajko i filmo i telewidzomanem po pol godzinie mowil ze chce do domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Roboty 07.06.05, 11:18 To chyba zależy od dziecka. Byłam z moimi synami (11 i 3). Obaj obejrzeli od początku do końca z dużym zainteresowaniem. Młodszy zażyczył sobie po seansie książeczkę "Radek wynalazca" - jest to obecnie nasza podstawowa lektura. Mnie się również bardzo ten film podobał. Nie była to pierwsza wizyta w kinie mojego młodszego syna (wcześniej widzieliśmy dwa razy "Kubuś i Hefalumpy" oraz "Rybki z ferajny"). Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
nieluna Re: Roboty 09.06.05, 20:26 Byłam z synkiem i bardzo nam się podobało. Synek oczywiście wiercił się pod koniec, ale wysiedział. Reklamy przed filmem trwały 20 minut! Ale już chcemy iść na film o zwierzątkach , które uciekły z ZOO. Oczywiście dziecko odbiera tylko na jednej płaszczyźnie, dorośli trochę więcej.i dzięki temu ja też wysiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś