kjustynka 29.12.05, 23:00 Czy myśleliście już o tym co przygotować na to święto. Ja mam 18 miesięcznego bąbla i chciałabym z nią coś przygotować ale nie mam pomysłu . pomocy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia801 Re: dzień babci i dziadka 30.12.05, 10:18 może zdjecie malucha w pieknej ramce? albo rysunek namalowany raczkami malucha? albo odrysowane stópki i dłonie i jakąs oprawę zrobić? Ja chyba (choc dokładnie nie pamietam) jak córka była w podobnym wieku zrobiłam sama laurki i w srodku narysowałam kwiaty i córka pomalowała farbami.Suuuper wyszło a do tego czekoladki.. Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: dzień babci i dziadka 30.12.05, 10:23 My na zamawiamy zegar ścienny ze zdjęciem córki. Moim zdaniem niepowtarzalny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
monia420 Re: dzień babci i dziadka 30.12.05, 19:13 a może staniecie razem w kuchni i zrobicie ciasto, albo sernik na zimno. mój bobas bardzo lubił w tym wieku mieszać galaretki. Albo inny pomysł, jeszcze nie sprawdzony: akwarium galaretkowe Galaretkę robimy według przepisu na opakowaniu i przelewamy do przeźroczystej miseczki. Wcześniej zaopatrujemy się w rybki żelkowe i gdy galaretka przestygnie, ale się nie zetnie wrzucamy rybki i mmay akwarium. Dla mnie bomba, ale powtarzam, nie robiłam, więc nie wiem czy wychodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: dzień babci i dziadka 30.12.05, 22:16 my się przymierzamy zeby zamówić kalendarze ze zdjęciami Julki. Julka jest jeszcze za mała zeby samemu coś zrobić, ale za rok juz na pewno namaluję piękną laurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.m2 Re: dzień babci i dziadka 30.12.05, 22:49 My jako prezent pod choinke dla dziadków odbiliśmy dłonie naszych szkrabów w masie solnej. Wyszło super, nawet linie papilarne było widac. Po wypieczeniu "placków" z masy, przykleiliśmy je klejem montazowym do wyszlifowanej deseczki. Do deski była przybita ramka (kupiona w Castoramie - orginalne przeznaczenie ramki to obudowa okienka w drzwiach od kibelka). Ramka miała 4 okienka - w dwóch były odbitki dłoni, a w dwóch zdjęcia naszych dzieci. Babcia ze wzruszenia aż się popłakała. Od razu zarzadziła, aby dzieło zawisić na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
miirabelka do marta.m2 01.01.06, 13:52 Fajny pomysł Ja też o czymś podobnym myślałam , ale z wykorzystaniem gliny. Dzięki za podpowiedż z ramką ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: dzień babci i dziadka 01.01.06, 15:52 Jakbyście były zainteresowane zrobieniem kalendarza z dzieckiem dla dziadków zapraszam - więcej info gg.4805675 lub buanitka@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: dzień babci i dziadka 03.01.06, 00:24 www.dltk-kids.com/crafts/mom/plasterhandprints.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 dzień babci i dziadka 03.01.06, 00:25 www.kuradomowa.com/dzieci/prezenty_na_dzien_babci_i_dziadka.html Odpowiedz Link Zgłoś
monikana ZNACIE LATWE WIERSZYKI??? 03.01.06, 05:35 Chcialam, aby moje dziecko nauczylo sie krotkiego wierszyka na dzien babci i dziadka, moze znacie cos sympatycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 ZNACIE LATWE WIERSZYKI??? 03.01.06, 10:31 jak w wyszukiwarce wpiszesz życzenia dla babci albo wiersze dla babci to znajdziesz tego mnóstwo.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś