aaga8 27.01.06, 12:27 gdzie w Warszawie można za rozsądną cenę kupić kasety z bajkami? Czy sa jakieś ksiażeczki do kolorowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagal Re: Mysia 20.02.06, 19:15 kasety znajdziesz pewnie w empiku www.empik.com/search.jsp?query=mysia¤tCategory=1&wyszukajW=2 jesli zamowisz przez internet i odbierzesz w empiku cena bedzie taka jak sie wyswielta na czerwono (czyli nizsza) przy zakupie normalnym bedzie wyzsza ja mogę odstąpić dvd kolorowanki najdziesz w sieci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagal Re: Mysia 20.02.06, 19:16 pomylilam sie czarna cena - nizsza (w sieci) czerwona wyzsza- w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
dagal Re: Mysia 21.02.06, 12:39 kolorowanki alfabet: www.noggin.com/games/printables/search.php?id=851 nickjr.co.uk/shows/maisy/index.aspx www.thekidslist.com/Characters%20Coloring%20Pages.htm Odpowiedz Link Zgłoś
risto2004 Re: Mysia 25.02.06, 15:24 Droga Dagal --napisz proszę jak mogę odkupić od Ciebie dvd z Mysią nawet nie wiedziałam,że coś takiego istenieje a mój syn na punkcie mysi ma maksymalnego hopla.błagam skontaktuj się ze mną na gazetowego mejla.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Mysia 21.02.06, 11:00 Kolorowanki: www.peppitext.de/WiCo1/index.html Odpowiedz Link Zgłoś