Dodaj do ulubionych

Piaskowe ludki

06.08.06, 10:38
Moje dziecko nie znosi piasku! Bylismy teraz nad morzem i młody (10 i pól
miesiąca) jak tylko dotknął rękę piasku, to zaczął płakac... i tak było juz
za każdym razem - nie lubił, jak mu się coś do rączki przyklejało... a ja
myslałam, że wakacje nad morzem, to dla takiego malucha atrakcja...
Obserwuj wątek
    • mendolcia Re: Piaskowe ludki 17.08.06, 11:40
      hej - nie przejmuj się - to minie - dokładnie rok temu byłam z moim 11
      miesięcznym synkiem nad morzem i było to samo - prawie 2 tygodnie wrzasków i
      histerii na piasku a w tym roku kiedy ma juz 23 miesiące dosłownie nurzał się
      piasku, biegał, tarzał się , parę razy nawet pojadło plaży trochę - aczkolwiek
      nadal boi się wody - ale może to i dobrze - lepiej można było go upilnować
      • stara_twojej_starej Re: Piaskowe ludki 28.10.06, 07:44
        mendolcia napisała:

> hej - nie przejmuj się - to minie - dokładnie rok temu byłam z moim 11
        > miesięcznym synkiem nad morzem i było to samo - prawie 2 tygodnie wrzasków i
        > histerii na piasku a w tym roku kiedy ma juz 23 miesiące dosłownie nurzał się
        > piasku, biegał, tarzał się , parę razy nawet pojadło plaży trochę - aczkolwiek
        > nadal boi się wody - ale może to i dobrze - lepiej można było go upilnować

Dokładnie.
        Maluchy boją się (b. często) piasku, trawy, kwiatków... i - nagle - im przechodzi.
        Synek mojej siostry dostawał histerii na widok kwiatów. Wył, płakał, krzyczał ilekroć zobaczył kwiatka smile
        Jak skończył dwa lata, natychmiast pokochał ("miłu-miłu") kwiatki i wszelkie rośliny.
        Teraz, jak widzi kwiatka, to robi maślane oczy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka