Dodaj do ulubionych

Kolorowe kredki

IP: 213.77.244.* 11.10.02, 07:33
Dziewczyny ratujcie:"Kolorowe kredki w pudełeczku noszę,Kolorowe kredki bardzo lubią mnie.kolorowe kredki,Kiedy je poproszę namalują wszystko to co chcę."Yo wszystko co pamiętam, a moja Agatka za tym przepada. Zawsze kiedy rysuje sobie to nuci, pomóżcie kochane.Pozrawiam serdecznie i śpiewająco, a raczej nucącoMema
Obserwuj wątek
    • Gość: IK Re: Kolorowe kredki IP: [217.97.136.80] 192.168.3.28, * 11.10.02, 21:51
      Kolorowe kredki Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie.Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, Namalują wszystko to, co chcę. Namalują domek i na płocie kota, I wesołe słonko na pochmurne dni. Namalują Panią, którą bardzo kocham. Wszystko to, co zechcę, namalują mi.
    • Gość: olaaaa2 Re: Kolorowe kredki IP: 62.89.106.* 11.10.02, 21:56
      Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, kolorowe kredki bardzo lubią mnie,kolorowe kredki kiedy je poproszę,namalują wszystko to co chce.Namalują domek i na płocie kota i wesołe słonko na pochmurne dni,a gdy w kosmos lecieć przyjdzie mi ochota wspaniałą rakiete namaluja mi.kolorowe kredki...to chyba wszystko. Pozdrawiam i miłego śpiewania ola
    • Gość: IK Re: Kolorowe kredki - wersja prawie cala IP: [217.97.136.80] 192.168.3.28, * 11.10.02, 22:08
      Kolorowe kredki Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie.Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, Namalują wszystko to, co chcę. Namalują domek i na płocie kota, I wesołe słonko na pochmurne dni. A gdy w kosmos leciec przyjdzie mi ochota, Prawdziwa rakiete namaluja mi. Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie.Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, Namalują wszystko to, co chcę. Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pociesza,Siadamy przy stole, i one, i ja. Maluja cudaki, malpke... (tu nie wiem, co jest dalej)Slonia na hustawce i w rakiecie lwa.Jesli dowiesz sie, co jest na koncu przedostatniego wersu, to daj znac. Przesluchac mozesz (mp3) na stronie: http://www.intarsja.art.pl/muzyka/mp3/main.html
    • Gość: mama Agatki i Adasia Re: Kolorowe kredki IP: 213.77.244.* 12.10.02, 11:27
      Wieeeeeelkie Dzięki!!!!!!!Mema
    • Gość: mama Agatki i Adasia Re: Kolorowe kredki IP: 213.77.244.* 12.10.02, 17:51
      Witam ponownie! :jap: Moim zdaniem chodzi o .....Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą,Siadamy przy stole, i one, i ja. Malują cudaki, malpkę taką śmieszną :-)Slonia na hustawce i w rakiecie lwa.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :hello:Mema
      • Gość: anis Re: Kolorowe kredki IP: [80.49.139.64] 10.0.0.* 14.10.02, 09:55
        Znajdziesz tę piosenkę jako MP3 na stronie http://ftp.db.it.pl/users/darekb/mp3
    • marleen12 Re: Kolorowe kredki 25.11.19, 19:06
      Zobacz, tu chłopiec nieziemskim głosem śpiewa tą piosenkę. Moja Karolinka uwiebia go słuchać i podśpiewuje razem z nim: www.youtube.com/watch?v=WDJj9y8ky1g
    • daga5ka Re: Kolorowe kredki 18.01.20, 12:30
      Tutaj masz słowa:Namalują domek,
      I na płocie kota,
      I wesołe słonko
      Na pochmurne dni!
      A gdy w kosmos lecieć
      Przyjdzie mi ochota,
      Prawdziwą rakietę
      Namalują mi!" i tak dalej.

Wpisz proszę tytuł piosenki w google i znajdzie wszystko smile internet mimo wielu śmieci, posiada również wiele pożytecznych informacji smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka