Dodaj do ulubionych

Prenumerata Gry ...

IP: 195.136.36.* 04.03.03, 11:21
Witam Was,Poszukuję (nawet nie wiem dokładnie jak to nazwać...)gry, jaką można było zaprenumerować dość dawno temu. Około roku temu generalnie w czasopismach skierowanych do Dzieci i ich Rodziców pojawiły się reklamówki takiej gry skłądającej się z kartoników z ilustracjami, słowami itp. Pakiet podstawowy zawierał pudełko i jakąś ilość kart, potem okresowo przysyłano kolejne karty do domu pocztą. Czy ktoś z Was zaprenumerował to cudo i czy warto. A może ktoś ma namiar na tą firmę ???????????Pozdrawiam i czekam,Husia
Obserwuj wątek
    • Gość: Jewka Re: Prenumerata Gry ... IP: 80.49.211.* 04.03.03, 17:43
      w mojej opinii ta Gra to bubel:- zamiast obiecanych w reklamówce sztywnych kartoników dostawałam zwykły lakierowany papier, - poziom graficzny rysunków mierny, - merytorycznie też się czepnę: gdzieś słyszałam, że maluchy powinny zaczynać od bardzo realistycznych przedstawień świata, a to jest treścią obrazków z gry nie ma nic wspólnego z realnością, - dodatkowe upominki załączane do wysyłki (zabawki itp.) też szmira, - przysyłają tego bardzo mało, znajoma prenumerowała 2,5 roku i nie zapełniła 2/3 pudełkapod jej namową zrezygnowałam. I co??? Ciągle mi to-to przesyłają.... Własnie dzisiaj odesłałam tej firmie ich kolejną przesyłkę.pozdr. Jewka
      • Gość: Ola Re: Prenumerata Gry ... IP: *.192.80.8] 10.6.0.60, unknow 18.03.03, 10:22
        Zgadzam się z Jewką co do poziomu i jakości i też miałam problemy z rezygnacją. Nie polecam.Ola
    • Gość: Iwi Re: Prenumerata Gry ... IP: 62.141.241.* 12.03.03, 08:35
      Hej! Nie wiem czy o to właśnie Ci chodzi, ale przeglądając stronę Deagostini spotkałam się z tą grą. Nie prenumerowałam jej nigdy więc nic wiecej nie mogę Ci o niej powiedzieć.http://www.deagostini.pl/PozdrawiamIwi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka