gosia_grabosia 17.06.07, 09:50 no właśnie. jak kupujemy na straganie to pięknie się robią, ale jak potem dorobić płyn, żeby bańki były nadal takie fajne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauczycielka_przedszkola Re: bańki mydlane 18.06.07, 14:34 Ja uzywam plynow do mycia naczyn,niektore sa rewelacyjne.Np w supersamie zdejmuje nakretke i delikatnie naciskam butelke,jesli wyskoczy "balonik",pecherzyk z powietrzem to znaczy,ze plyn sie nadaje.Czasami zwykly Ludwik jest super (czasami nie,moze to tez zalezy od partii czy dodatkow zapachowo kolorystycznych). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka46 Re: bańki mydlane 18.06.07, 16:15 Ja z kolei dodaję trochę mydła w płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: bańki mydlane 19.06.07, 16:24 A możecie konkretnie napisac jakie mydlo?Np firma czy nazwa?Bo mnie nie wychodzily z mydla w plynie buuuuuuuu... Dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka46 Re: bańki mydlane 19.06.07, 18:14 Ja wzięłam mydło kremowe w płynie LINDA, wyprodukowane dla "Biedronki" więc tylko w tym sklepie mozna je kupić. Akurat takie miałam pod ręką. Trochę takiego mydła i gorącej wody i bańki się udały. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.li Re: bańki mydlane 25.06.07, 13:21 wypróbowałam wiele płynów ale najlepiej wychodzą z żelu pod prysznic palmolive - żel+trochę wody mnóstwo baniek polecam Odpowiedz Link Zgłoś