olesiam 11.11.03, 15:36 czesc!szukamy wszedzie kaset lub gadzetow z Rozowa pantera dla 4-letniego Milosza, moze widzieliscie je gdzies????mama Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inezka1 Re: pink panter 19.11.03, 19:44 Cześć! Też szukamy razem z moją córeczką wszystkiego, co zwiazane jest z różową panterką. We wrześniu chyba, kupiłam jej grę komputerową z udziałem ulubionej panterki ( w jakimś supermarkecie). Nie do końca jest to jednak gra dla młodszych dzieci (moja córeczka ma 6 lat). Niektóre dialogi w tej grze są porażające. Przez całe wakacje szukaliśmy maskotki panterki, ale takiej niewielkiej, która zmieściłaby się w rączce. Udało nam się przypadkiem kupić ją na straganie z pamiątkami przed wejściem na zaporę w Solinie (Bieszczady). Duże pantery (około 1m) można kupić w sklepach z zabawkami. Pierwszą panterkę (malutką, z materiału) Ania dostała od cioci, która z kolei miała ją z promocji jakiejś firmy(?). Tyle "wiem" o różowej panterce. Acha, ale to chyba wiesz - na Polsacie czasem są krótkie filmy o panterce, ale pora nadawania ich jest różna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
haia Re: pink panter 20.11.03, 10:08 w ostatniej ulotce reklamowej Tesco widziałam kasety z różową Panterą w pomocynjej cenie; niestety nie pamiętam ile kosztowały, bo mój Maluszek "przeczytał" tą gazetkę Agn Odpowiedz Link Zgłoś