naszaheidi
12.10.10, 09:59
Chcialam tu na forum upewnic niektore mamy w podjeciu decyzjii usuniecie 3-go migdala.
Corka majac ok. roku miala stwierdzony przerost migdala,zaczely sie katary na poczatku lejace po tyg.zielone+goraczka+antybiotykl.Zrobilam badanie endoskopowe,po kazdej infekcjii tympanogram-za kazdym razem wychodzil niedosluch i widoczny zel w uszach.
Mialam wyciac migdal przed wakacjami,ale wyjechalismy na 7 tyg wiec jakos sie przeciagnelo...
Okazalo sie ze migdal od czerwca do wrzesnia urosl bardzo.Po skonczonym antybiotyku od razu podjelam ze idzie na operacje,byla kwestia znalezienia dobrego lekarza.
Poszperalam na googlu i wybralam dr.Janiszewskiego.Niedawno otworzyli z paroma lekarzami gabinet blisko mnie gdzie maja porzadny sprzet do badan i super kadre.
Operacja byla ustalona w ciagu tygodnia.Wczoraj wieczorem w klinice Lasermed-gdzie doktor wraz ze wspanialym anastezjologiem dr.Dolinskim wynajmuja w pelni wyposazona sale operacyjna,corka zostala zoperowana.Nie musze chyba pisac,ze nie wyrwano mi jej z rak jak syna,pozwolono na spokojnie powachac jej maske,stalam caly czas z nia do czasu zasniecia.Lekarz zostal z nami az do wyjscia z kliniki,dostalam wszelkie wyjasnienia o etapach operacjii,o wielkosci migdala-nawet nam go pokazano.
Jestem strasznie zadowolona,ze nie czekalam dluzej.Trzeci migdal byl strasznie wielki jak na 2,4 latke!!!
Kosz wyciecia,podciecia bocznych,przeczyszczeniu uszu antybiotykiem-bylo potrzebne naciecie blony-to 2,6oo.Uwazam ze nie jest to sporo jak na taka obsluge.
Wizyty kontrolne w cenie.
Bardzo polecam tego lekarza,wiem jak wazne jest wybranie wlasciwej osoby a czlowiek ten spelnil wszelkie moje oczekiwania.