rosiczka11 27.01.05, 17:32 moja Ala ma rok i dwa m-ce czy moge jej dawac soczki "kubus" czy dalej tylko bobofruty, gerberki itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlena.anna Re: soczki 27.01.05, 18:28 Kubuś jest w podobnym wieku, jak skończył 11m-cy zaczęłam mu wprowadzać Kubusie i Pysie, nie było żadnych niespodzianek a więc zrezygnowałam z poprzednich. Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: soczki 27.01.05, 18:50 Moim zdaniem Kubusie sa dla dzieci starszych, zawieraja mnóstwo cukru pewnie sama to zauwazyłaś a poza tym niewiadomo co jeszcze, moja córka ma prawie trzy lata i dalej pijemy Bobo Fruty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: soczki 28.01.05, 13:04 kubusie pysie i nne to soki robione z koncentratów, mają dużo cukru krystalicznego i jeszce więcej konserwantów, natomiast z sokiem mają niewiele wspólnego. jeżeli gerbery i inne wychodzą ci za drogo to przerzuć się na sokowirówkę. możesz tam wrzucić wszystko co ci fantazja podsunie, a jest smacznie, rozmaicie i chyba najzdrowiej. najlepsze są soki przecierowe a sok z jabłuszka pomaga na zaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś