agawa75 21.10.05, 23:06 Robie ranking. Ktora firma lepsza? Kiedys czytalam jakis watek o robaku chyba w BoboVicie. Brrrr. A jakie macie doswiadczenia z Gerberem lub Hippem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia79 Re: Gerber czy Hipp? 21.10.05, 23:36 Ja chwalę sobie GERBERA Wychodzi taniej niż Bobovita i Hipp, a jest na prawdę dobry (lepszy niż bobovita) Natomiast kupuję kaszki mleczno-ryżowe z Bobovity, bo tańsze są nieco niż te z NESTLE, a smakowo i odżywczo wychodzi na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 07:47 jeżeli chodzi o słoiczki, to kupuję i te i te, żeby bardziej urozmaicić. Kaszki tylko Nestle, bo Bobovita to dla mnie świństwo Herbatki Hipp, chociaż ostatnio gotuję kompoty Odpowiedz Link Zgłoś
magy78 Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 09:46 ja też polecam Gerbera! Synek je mi wszystko chetnie, a z Bobovity mu nie smakuja zupki więc dałam sobie spokój.Z Gerbera super sa danie np.Jarzynki z indykiem i deserki.Soki również, polecam. Cenowo tez wychodzi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 09:47 jedno i drugie ok. Nie miałam żadnych przykrych doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
elli04 Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 10:09 Przede wszystkim GERBER -zupki, dania, soczki HIPP- desery i kaszki / reszta smaczna ale dośc droga / Bobovita - tylko soczki Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka4 Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 10:14 Zosia zdecydowanie woli Gerbera zupki (Hipp używa soli gerber nie a i tak smaczniejsze)ale deserki Hippa,ale ostatnio zaczęłam jej gotować więc słoiczki poszły w odstawkę Odpowiedz Link Zgłoś
kubek05 Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 11:27 deserki i soczki Hippa zupki Gerbera kaszki Nestle Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 21:08 obiadki Hipp, deserki gerber, bobo fruit, hipp; kaszki nestle; soki hipp; herbatki hipp. Jeżeli chodzi o obiadki to dlatego hipp, gdyż synek uczulony jest na marchewkę, a gerber ma praktycznie wszystko z marchewką. Odpowiedz Link Zgłoś
muuunia Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 21:59 jabłuszko tylko Gerber ale niestety pozostałe to hipp. szczególnie zupki. mały jest uczulony na wiele rzeczy. m.inn. marchewkę a we wszystkich zupkach Gerbera czy BoboVity marchew to podstawa nawet w serii Kuchnia Alergika (niewypał, niedobre zupki bez smaku, nie przeciery a duże kawały) Hipp jako jedyny (innych nie znalazłam) ma zupki bez marchewki, dyni i innych cudów po których dziecko ma wysypkę. więc kupuję hippa trochę z konieczności ale też Krzysiek chętniej go wcina. Odpowiedz Link Zgłoś
bienemaja Re: Gerber czy Hipp? 22.10.05, 22:14 obiadki najczesciej bobovita, mala za gerberem nie przepada (zjada pol sloika i nie chce wiecej), hipp pyszny, ale drogi, wiec rzadko kaszki humana i bobovita, po nestle wymiotuje, niestety soczki glownie gerber, czasem bobovita Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Gerber czy Hipp? 23.10.05, 12:06 Hipp, na razie jako jedyny robi obiadki bez marchewki, inni producenci daja tyle marchewki, ze gdyby dziecko jadlo tylko ich produkty, to moze stac sie zolte od nadmiaru karotenu, wiec najlepiej wszystkiego po troche, ja czesto tez sama gotuje, szczegolnie buraczka, bo jest zdrowy, maly go lubi, a w sloiczkach nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Gerber czy Hipp? 23.10.05, 16:29 gerbera jemy tylko desery bo zupki są z masłem i niezbyt smaczne, na początku testowałam na sobie i gerber przypominał sie długo... sorki za opis bobowity jemy zupki, a soki bobofrut te przecierowe, hippa mala w ogole nie chce ruszyć Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Gerber czy Hipp? 23.10.05, 21:49 Kaszki: HIPP (jabłkowo-waniliowa, truskawkowa) i BOBOVITA (gruszki) Obiadki: HIPP i BOBOVITa. Desery: HIPP i Gerber soki: HIPP i GERBER pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk dania HIPPa zawierają sól, ja ich nie podaję 23.10.05, 21:57 Mój synek 11 miesiecy jest karmiony głównie tym co mu ugotuję sama, nie mniej na początku stosowałam z sukcesem gotowe dania. Kupowałam dania Bobovity i Gerbera bo miałay najlepszy smak i nie zawierały dodatków smakowych typu sól i cukier, które występują w daniach HIPPa. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Gerber czy Hipp? 23.10.05, 22:02 kaszka - tylko HIPP i tylko owsiana z jabłkami i gruszkami, bo najmniej słodka słoiki - duże desery BoboVity i Kaszki na dzieńdobry Gerbera, od czasu do czasu średnie desery BoboVity zupa jedynie kalafiorowa BoboVity ale w tej chwili je domowe, słoiczki olał kieruję się smakiem, młody woli rzeczy mało słodkie, za to mocno owocowe, mogą być kwaśne Odpowiedz Link Zgłoś